Nebojte se outfitů v barvě cukrové vaty

Móda 19. srpna 2013

Ani v bílých a růžových tónech nemusíte vypadat jako z cukrkandlu, stačí jen zvolit správný střih.

svůdná romantika 6
foto:

Svůdná romantika

Luxusním kouskům z těch nejkvalitnějších materiálů bílá barva padne. Je totiž absolutně dokonalá ve své ryzí čistotě a není třeba její jednoduchou krásu ničím rušit. Když ji jen zlehka a nenásilně oživíte jemnými růžovými tóny a střídmými doplňky, budete šik.

svůdná romantika 13

svůdná romantika 12

svůdná romantika 10

svůdná romantika 3

Zářivá a nepřehlédnutelná 13

Zářivá a nepřehlédnutelná

V růžové naděláte spoustu parády. Nemusíte se bát, že se k vašemu věku nehodí, to je dávno přežité klišé. Jen je třeba vybrat správný střih. Když nemáte dost odvahy na oblečení, vyberte si v téhle výrazné barvě alespoň doplňky. V kombinaci s bílou vytvoříte senzační letní model hodný obdivu. Vyvarujte se však kombinování několika růžových odstínů, působí to lacině.

Zářivá a nepřehlédnutelná 9

Zářivá a nepřehlédnutelná 10

Zářivá a nepřehlédnutelná 5

Zářivá a nepřehlédnutelná 11

Sportovní styl 6
foto:

Sportovní styl

Nemusíte být zrovna zarytou sportovkyní, aby vám bílorůžový duel v podání jednoduchých sportovních kousků perfektně seděl. Jde jen o to, zvážit, co vaše figura unese a co by už mohlo být „přes čáru“. Dámám s objemnějším pozadím jasně růžové kaliopky asi slušet nebudou, ale propínací svetřík nebo mikina s výrazným prošíváním určitě ano. O bílé košili nemluvě.

Sportovní styl 11

Sportovní styl 16

Sportovní styl 5

Sportovní styl 2

Starorůžová 8

Starorůžová

Tahle barva z šatníků našich prababiček dokonale zjemní vaše rysy a nenásilně podtrhne ženskost. Je elegantní, nadčasová a skvěle ladí s bílou, šedou a béžovou.

Starorůžová 1

Starorůžová 12

Starorůžová 11

Starorůžová 9