V hlavní roli: bílá košile

Blá košile double fotka
Bílá košile
Móda 3. února 2017

Nadčasová, čistě bílá klasika se schopností udělat z vás dámu za každé situace. Naučte se ji nosit!

Bílá košile je jedním ze základních stavebních prvků garderoby, málokterá z nás se bez ní obejde. Za ta léta, co ji s takovou oblibou nosíme, sice doznala spoustu rozličných proměn, ale jedno je jisté – klasickou bílou košilí se v podstatě nedá nic zkazit. Důležité je správně ji zkombinovat s ostatními kousky z šatníku a především s doplňky.

Tmavé džíny mají styl

Sázkou na jistotu je kombinace jednoduché bílé košile a rovných denimových kalhot – působí za každé situace nenuceně, mladistvě, čistě a optimisticky.

Výběr džínů však pro mnohé z nás zůstává noční můrou, přesto (anebo právě proto) si s ním dejte práci. Na trhu najdete spoustu kalhot s dokonale propracovaným střihem právě pro váš typ postavy. Každopádně doporučujeme upřednostnit tmavší odstíny bez výrazného zdobení, které často působí tuctově a kýčovitě.

Jistá strohost této tradiční kombinace prospívá jak siluetě žen sportovní postavy, tak i dámám oblých tvarů. Kolem krku si uvažte slušivý šátek, a když se budete chtít víc uvolnit, můžete si vyhrnout rukávy, rozepnout jeden knoflíček navíc nebo si třeba udělat z cípů na břiše ležérní uzel. Podmínkou elegance je ovšem hladké spodní prádlo.