Letní romantika: Inspirujte se a pořiďte si nové šaty

šaty
Mohito
Móda 26. června 2014

I když unisex je heslo doby, šatníky naštěstí obsahují i pár kousků oblečení, které náležejí pouze nám ženám. Šaty jsou tou nejněžnější, a přitom zatraceně sexy součástí garderoby, které se muži mohou jen obdivovat.

Pouzdrové šaty jsou velmi oblíbené. Při správně zvoleném střihu a barevnosti dokážou s vaší figurou doslova zázraky. A přestože se na první dojem jeví jako upnuté, tedy zapovězené ženám s plnými křivkami, v módě není nic černobílé.

I dámy, které nedisponují postavou modelky, v nich budou elegantní a šik. Záleží jen na tom, jak jim šaty padnou. Pokud sáhnete po šatech se zeštíhlujícím efektem, který vynikne v případě geometrického střihu, šikmého nebo širokého pruhu v pase, máte vyhráno.

I podélné zipy a boční kapsy mohou sehrát zeštíhlující roli. Jestli vás však experimenty nebaví a dáváte přednost klasice, zeštíhlí vás i decentní tmavé barvy.

šaty

Vera Mont, 4590 Kč

šaty

Bandolera, 3860 Kč

Áčkový střih je elegantní a nadčasový. Skryje bytelnější pozadí i silnější stehna a působí velmi žensky. Ideální jsou i krátké rukávky a lodičkový výstřih.

Pokud zvýrazníte lem sukně výraznými potisky nebo jen efektní barvou, vaše figura bude mít tvar přesýpacích hodin, který ženám obecně velmi sekne. Délka ke kolenům nebo maximálně dlaň nad je tou nejlepší volbou pro zralé moderní ženy.

šaty

Lands End, 2750 Kč

šaty

3 Suisses, 919 Kč

Jednoduché splývavé šaty z jemných materiálů, jako je satén, hedvábí a taft, jsou velmi příjemné na nošení a lahodí oku. Moderní střih s vázačkou kolem krku, oživený decentním květem senzačně funguje právě díky výběru barvy šatů.

šaty

Vera Mont, 7360 Kč

šaty

Lauren Vidal, 4750 Kč

Tyhle materiály sluší i atypickému řasení a nabírání. Dokáže se v nich leccos schovat, přitom působí velmi přirozeně, půvabně a mladistvě. Dají vyniknout vašim nohám a zaujmou na první pohled.

šaty

Un1-Deux2Trois3, 3590 Kč

šaty

Un1-Deux2Trois3, 4690 Kč

Pokud máte nějaké to kilo navíc a móda je vaším šálkem kávy, určitě zajděte do obchodu Ulla Popken. Nabídka modelů nejen pro plnoštíhlé ženy vás mile překvapí!

šaty

Bonprix, 499 Kč

šaty

Ulla Popken, 2399 Kč

Šaty tvarující postavu každopádně bodují. Ať už se jedná o zavinovací kousky s řasením v oblasti břicha, nebo dokonalé pouzdrové šaty se zeštíhlujícími lemy na bocích.

šaty

Vera Mont, 5900 Kč

šaty

Isme, info o ceně v obchodě

Velký boom slaví šaty s jednoduchým přiléhavým živůtkem a řasenou kolovou sukní, často i vyztuženou. Syté pastelové barvy a špičaté lodičky doladí tyhle retro modely k absolutní dokonalosti.

šaty

F&F, 749 Kč