Perly a móda k sobě prostě odjakživa neodmyslitelně patří

Móda 23. října 2014

V kombinaci se stříbrem učiní perlový šperk elegantním i jednoduché oblečení. Dodá mu totiž opravdový společenský nádech. A což teprve ta noblesní svůdnost, které můžete dosáhnout, obléknete-li černé pouzdrové šaty!

Jednoduché svou rafinovaností a doplněné velkým perlovým náhrdelníkem se bezpochyby stanou symbolem vašeho vybraného vkusu. „Little black dress“ a souprava perlových šperků jsou prostě dobrým základem vašeho šatníku.

Módní doplněk, který zdůrazní (skoro) každý outfit

Perlové náušnice, náhrdelníky či prsteny však dokážou k naprosté dokonalosti dovést každé vaše oblečení. Pokud se tedy rozhodujete pořídit si nějaký originální perlový šperk, můžete si být naprosto jisté, že se vám do ruky dostane univerzální módní doplněk. Takový, který využijete pro všechny příležitosti. Tedy mimo sportu.

Stoprocentně si ho zamilujete a budete se jím krášlit jak při slavnostních příležitostech, tak i při každodenních pracovních povinnostech. Perlové šperky sladíte s každým stylem, který zvolíte, nebo který máte v oblibě. A je úplně jedno, zda je vám osmnáct, či pětatřicet. Může to být třeba obyčejná obchodní schůzka nebo neobyčejná romantická večeře.

Mohou to být vkusné stříbrné náušnice s perlou, které se stanou součástí vaší každodenní image. Může to být svatba, na které díky šperkům s perlami neobyčejně zazáříte. Tímto originálním doplňkem oslníte samozřejmě také na plese nebo v divadle.

foto
foto

Soupravy perlových šperků jsou správnou investicí

Jak tedy samy vidíte, jeden šperk nikdy nestačí. Do zaměstnání si třeba vystačíte střídmě s náušnicemi, které však bude vhodné pro slavnostní společenskou událost doplnit perlovým náhrdelníkem a náramkem. Uznejte, že je zcela na místě pořídit si rovnou celou soupravu perlových šperků.

Jednak se to vyplatí finančně, a pak budete mít jistotu, že vše bude bezchybně ladit. Určitě je to lepší než varianta „každý pes, jiná ves“. Nemáte dost tisícovek na velkou sadu šperků? Nevadí. Vybírat můžete i z perlových sad menších a levnějších. Ty větší však obvykle obsahují kromě náušnic také náramek a náhrdelník. Zajímavá může být i kombinace náušnic s přívěskem a prstenem. Volba je však pouze na vás!

Foto: www.buka.cz