Hit léta: BÍLÁ, BÉŽOVÁ, BRONZOVÁ. Tipy na to nejlepší, co najdete v obchodech!

Móda 29. června 2016

Elegantní, nadčasová, lahodící oku... To je ustálená kombinace bílé a světlounce béžové barvy, doplněná o měděné a zlatavé tóny, převážně na špercích a doplňcích. 


Nebojte se letošního letního hitu a hoďte se do bílé. Uvidíte, jak omládnete. Experimentujte s doplňky! Rozevlátým dlouhým šatům sluší tenisky a nátepníky, stejně jako dlouhému kabátu boty na surovce. 



VSAĎTE NA ELEGANCI

Bílá je svěží a dodává oblečení noblesu a styl. Kombinací s tóny béžové a hlavně s doplňky, jejichž společným jmenovatelem je zlatá a měděná barva, vytvoříte ojedinělé modely.

Stačí si pořídit pár kousků v těchto barevných odstínech a vzájemně je propojit. Kdyby vás tahle uhlazená barevná škála začala nudit, není vůbec žádný problém oživit ji další výraznější barvou. 






HRAJTE SI, KOMBINUJTE 


Jestliže vsadíte na tyhle poměrně nenápadné a méně okázalé barvy, můžete si dovolit experimetovat s materiály a střihy. Klidně si namíchejte koktejl z krajkového topu, semišové bundičky a volných hevábných kalhot, vše doplňte robustními zlatými hodinkami v pánském stylu a ve finále podtrhněte dámskými sandálky s miniaturními pásky.

Na tomto stylu ujíždí nejedna módní ikona, tak proč nevyužít možnosti se také trochu odvázat? Maxibrýle pak celý dojem ještě umocní. 




POUŽIJTE VÍCE VRSTEV 


V případě těchto světlounkých barevných variací je opět třeba připomenout oblíbené vrstvení. Máte pocit, že i přes dokonalý střih dáváte na odiv zaříznuté prádlo? Sáhněte po prodloužené šifonové vestě nebo krajkovém plédu. A upoutejte výraznými doplňky.