Vedle manžela mám dva milence

Příběhy 20. května 2012

Jarmila není nymfomanka. Ale protože jí manžel v posteli nestačí, našla si na sex další dva muže.

„Počítám, že se vám moje zpověď nebude vůbec líbit, ale víte co? Kdyby se můj muž choval tak, jako když jsme se seznámili, vůbec bych neměla potřebu užívat si jinde.

Takhle si říkám, že život mám jenom jeden, a kdo ví, jak budu vypadat ze pět deset let. Třeba po mně ani pes neštěkne.

A tak si chci tohle sexuální potěšení užívat, dokud to jde,“ obhajuje se hned na úvod Jarmila (40).

„Když jsme se brali, všechno krásně klapalo,“ začíná vyprávět. Manžel byl o patnáct let starší, ale jí to nijak nevadilo. Jí bylo dvacet, jemu pětatřicet, takže byl v perfektním věku na všechno, co spolu chtěli podnikat. Hodně cestovali, užívali si, pořídili si dvě děti, prostě fajn život.

„Taky mi úplně vyhovoval způsob, jakým se milujeme. Manžel mi připadal skvělý, vždyť před ním jsem poznala jenom nezkušené kluky a najednou jsem měla v posteli dospělého zkušeného muže, který přesně věděl, kam sáhnout a jak rychle co dělat. Byla jsem nadšením bez sebe a dodnes si pamatuju, jak jsem s tím kamarádky pořád otravovala,“ vzpomíná smutno-šťastně Jarmila.

Dvakrát denně? Hahaha

Jenomže to bylo před těmi patnácti lety. „Tedy ne že by to trvalo jenom rok, to ne, ale už po deseti letech začal být manžel do milování čím dál tím méně ochotný. Rozhodně se mu nechtělo třikrát čtyřikrát týdně, jak jsem byla zvyklá. O tom, že jsme to kdysi dělali dvakrát denně, samozřejmě ani nemluvím.

Jenže já se teď cítím hodně zanedbávaná a neuspokojená. Připadá mi, že teď bych si sex užila ještě líp než kdykoli předtím. Však se to v knihách taky píše, že nejvíc při chuti je žena po pětatřicítce!“

Jenže právě teď se začal projevovat věkový rozdíl - tedy Jarmila myslí, že to je tím. Její manžel prostě nechce. Nebo tak často nemůže, to ona nedokáže posoudit, protože on se o tom odmítá bavit. „Vlastně o tom vůbec nemluvíme, protože já jsem se už před nějakou dobou zařídila jinak: Když jsem pochopila, že častěji než jednou měsíčně se doma ničeho nedočkám, a že taky nemá cenu nějak se zlobit nebo vyptávat nebo snažit, pořídila jsem si milence.“

žena práce

Jednoho milence má Jarmila v práci.

zdroj: Isifa.com
fitness muž

Druhého ve fitcentru.

zdroj: Isifa.com

Manžel se na nic neptá

Jarmila o tom vlastně ani dlouho nepřemýšlela, protože zájemců o sexuální vztahy měla vždycky dost. Jednoho přítele má v práci a jednoho ve fitcentru, kam chodí.

Oba vědí, že nejde o žádný vztah a taky žádný nehledají. Jeden je sám a nechce se vůbec vázat, druhý je ženatý a nechce se rozvádět. „Něco jako já – jeho žena taky zapomněla na to, že ke vztahu patří i potěšení v posteli,“ říká trpce Jarmila.

Její manžel prý možná něco tuší, ale na nic se jí neptá. „Třeba je i rád, že jsem mu dala pokoj. Kdyby se zase změnil a zase o mě stál jako dřív, určitě bych se na oba svoje příležitostné utěšitele rychle vykašlala a vrátila se k manželské věrnosti. Takhle mi to ale zatím vyhovuje, a dokud to půjde, budu v tom pokračovat.“

Co třeba tantrický seminář?

  • Jarmile je dnes čtyřicet, jemu pětapadesát. Věkový rozdíl je možná v tuto chvíli skutečně příčinou manželova sexuálního ochladnutí. Na tom, co v televizi znova a znova melduje doktor Uzel, skutečně něco je – také muži stárnou a s nimi jejich sexuální funkce.

  • Na stranu druhou je třeba zvážit, nakolik je nutné riskovat úspěch spokojeného vztahu kvůli sexu. A to, i když se to ve společnosti stává vcelku obvyklou normou. Jarmila by možná přece jen měla zkusit ještě s manželem promluvit. Existuje totiž i mužský přechod – andropauza, který způsobuje pokles mužských hormonů. To se ovšem dá řešit - u urologa, sexuologa nebo přímo androloga.

  • Možná by stálo za to zkusit najít nové druhy sexuálního potěšení, třeba semináře tantrického sexu a podobně. Pokud býval její muž kdysi milostně náruživý, možná je ze své situace sám nešťastný a uvítá každý dobrý nápad. Dva milence v posteli své ženy přitom jistě za dobrý nápad nepovažuje.