Nestíháte? Rozplánujte si týden

Psychologie 15. 5. 2013

Odlifrovala jste děti do školy? Obouváte se a už saháte po klice? ZADRŽTE! Víte vůbec, co byste dnes správně měla podniknout? Přečtěte si radši následující řádky a prožijte správně týden.

Čtvrtek

týden 5
zdroj: www.thinkstock.cz

Solárko, nehty a pak milování?

Dnes je vaším jediným úkolem udělat ze sebe kočku. Večer na vás totiž čeká sex. Tedy pokud platí teorie, která říká, že hladina testosteronu u vašeho muže kulminuje ve čtvrtek ráno, když jdete do práce, ale o to větší na vás bude mít večer chuť. Od vás se čeká spolupráce - takže odpoledne běžte na solárko a nehty a nezapomeňte se zastavit u kadeřnice.

Nerad to říkám, ale naše teorie čtvrtečního sexu nebezpečně pobavila sexuologa MUDr. Radima Uzla, CSc. „Sexuální biorytmy jsou nesmírně individuální záležitostí. U ženy v reprodukčním věku záleží nejvíce na fázi menstruačního cyklu.

Moderní způsob života se všemi stresovými situacemi bude mít na sexuální život jistě daleko větší vliv než pořadí dnů v týdnu. A pro sexuální libido mužů mohou hrát roli i takové faktory jako třeba výsledky sportovních utkání. Takže už je potom zcela jedno, zda je zrovna čtvrtek, nebo pondělí.“