Nestíháte? Rozplánujte si týden

Psychologie 15. 5. 2013

Odlifrovala jste děti do školy? Obouváte se a už saháte po klice? ZADRŽTE! Víte vůbec, co byste dnes správně měla podniknout? Přečtěte si radši následující řádky a prožijte správně týden.

Neděle

týden 6
zdroj: www.thinkstock.cz

Sólo pro internet

Nedělní oběd nechte na profesionálech. V restauraci vám jistě potvrdí, že v poledne mají nejméně hostů v celém týdnu, a je tedy pravděpodobné, že když nic jiného, budete rychle obslouženi. Zatímco v televizi jezdí formule, zasedněte k internetu. Jste-li šťastně zadaná, mohla byste aspoň omrknout, jestli jste náhodou nezískala na aukci starý stůl do nového bytu. Podle statistik totiž největší množství úspěšných prodejů končí právě v neděli.

Pokud jste sólo, koukněte se, zda vám někdo nenapsal na internetové seznamce. Největší pohyb bývá na seznamovacích portálech právě v neděli večer. A co takhle vyměnit konečně mobilní telefon? Tenhle muzeální kousek už vám nejde ke kabelce. Pracovníci mobilních operátorů se na vás určitě nebudou dívat divně. Neděle je jejich zlatý důl.

P.S.: A až se ráno probudíte, začne všechno od začátku. Prolistujete horoskopy a hned, jak dorazíte do práce, mrknete na internet. Co kdyby tam na vás čekala láska?