5 tipů: Do čeho jít, abyste byla královnou plesu

Buďte hvězda plesu 22. 2. 2013

Kdy jindy se blýsknout líčením než v záři reflektorů na tanečním parketu? Měňte styly a hrajte si s barvami bez omezení!

3. Rafinované mrkačky

řasy
zdroj: www.thinkstock.cz

Kdy jindy jít do umělých řas než právě při plesovém líčení? Ale pozor, nenechávejte to na poslední chvíli, trochu cviku si to žádá. Postup je následující.

Vyzbrojte se pinzetou, bude se vám s řasami lépe pracovat. Nejdřív si musíte přizpůsobit délku. Chytněte vějířek řas za vnitřní stranu a nasucho přiložte k oku. Přečnívající kousek odstřihněte.

Teď přichází na řadu lepidlo. Bohatě ho naneste na pevnou spojku řas, hezky od konce do konce. Nelekejte se toho, že lepidlo je bílé, až uschne, zprůhlední. Řasy přilepte na víčko co nejblíž ke kořínkům těch pravých. Pomocí vatové tyčinky je můžete ještě k pokožce trochu přimáčknout.

Umělé řasy seženete za pár korun v drogeriích, lepší kousky s různými efekty délek a barev za trochu větší peníz v parfumeriích.

Tip: Když si na umělé řasy netroufnete, pořiďte si řasenku s tímto efektem. A pojistěte to tím, že až zaschne první vrstva barvy, přidejte ještě jednu.