BERAN: Živelně proměnlivé bydlení

Jak si zařídit domov podle zvěrokruhu 5. března 2012

K vašemu životu patří neustálý pocit změny. Ráda a s chutí tedy inovujete interiér a přeskupujete nábytek.

Narodila jste se od 21.3. do 20.4.

Jako výrazný ohnivý živel milujete akčnost a přímost, a tak kolem sebe potřebujete prvky, které tento princip vytvářejí.

Dáváte přednost modernímu nábytku jednoduchých linií, ostrým hranám, čistým konturám a výrazné barevnosti. Milujete nápadný, až avantgardní design.

Zakládáte si na dobrém vkusu a jste ráda, když můžete něčím šokovat. Na stěnách máte nejspíše jeden či dva originální obrazy. Většinou nějaké abstraktní dílo.

Neobejdete se bez pohodlné lenošky. Nejlépe opět provokujícího tvaru. Moderní chaise long bude pro vás to pravé.

Jako vše ve vašem životě, i zařizování pokojů podléhá vaší momentální náladě. Sice často hýbete nábytkem a různě inovujete interiér, což ovšem neznamená, že byste byla zrovna „kutil“. Přestavbu svého bytu iniciujete a zadáváte, ale nevykonáváte. Na to máte jiné lidi.

  • Orientace: Reagujete citlivě na severní stranu, proto byste zde neměla mít ložnici. V případě, že odpočíváte v místnosti orientované na sever, můžete se totiž cítit unavená. Raději zde umístěte kuchyň nebo sociální zařízení.
  • Barvy: Milujete akčnost a napětí, čemuž odpovídá i záliba v červených, až rudých odstínech a v ostrých kontrastech červené, bílé a černé barvy.

nábytek

Zařízení vašeho pokoje podléhá často momentální náladě.

zdroj: Isifa.com