BLÍŽENCI: Byt otevřený přátelům

Jak si zařídit domov podle zvěrokruhu 5. března 2012

Anebo spíš takový průchoďák pro spoustu kamarádů a známých, kteří si u vás podávají dveře.

Narodila jste se od 21.5. do 21.6.

Rtuťovitá, vzdušná nátura vás nutí být pořád v mentálním i fyzickém pohybu. Milujete lidi, ráda komunikujete a neustále hovoříte a hovoříte.

Nezbytnou součástí vašeho bytu by tak měl být pokoj pro hosty, nejlépe připomínající turistickou ubytovnu. A obývací pokoj s velkou sedací soupravou se spoustou pohodlných polštářků, kam Blíženec spokojeně zapadne při veselém klábosení s přáteli.

Ovšem na druhou stranu jste pravděpodobně nadšenou čtenářkou a pohodlný ušák a obrovská knihovna jsou pro vás nezbytností.

Většinou děláte pět věcí najednou, a tak je pro vás důležitá i místnost, kde si můžete nikým nerušena odpočinout.

A konečně nesmí v bytě Blížence chybět veškeré vymoženosti komunikačních přístrojů, jako televizor, hi-fi věž, počítač a samozřejmě na stole vždy připravený mobil.

  • Orientace: Je vám příjemné členění bytu na východní (společenská místnost) a západní stranu (pracovna a soukromé prostory).
  • Barvy: Protože jste poněkud náladová, měla byste mít ve svém bytě prostory v radostných barvách, ale i v barvách zklidňujících. Vyhovuje vám především kombinace zelené a béžové či hnědé barvy, ale na druhou stranu milujete i mnohem veselejší oranžovou a žlutou.

knihovna nábytek

Plná knihovna je potěchou pro vaše oko

zdroj: Isifa.com