RAK: Vila plná starožitností

Jak si zařídit domov podle zvěrokruhu 5. března 2012

Ke své spokojenosti potřebujete spokojenost ostatních. Měla byste proto budovat klasické rodinné sídlo, kde se budou všichni cítit dobře.

Narodila jste se od 22.6. do 22.7.

Vodní živel Raka je silně poután na své zázemí a rodinné příslušníky. S láskou opatrujete stůl po babičce, vyšívané dečky po tetičce i dávno zašlé fotografie celého rodu do desátého kolena. Poněkud starosvětské zařízení vaše bytu tak není vůbec výjimkou.

Potřebujete být bytostně spojena se svým domovem, a tak citlivě vybíráte vše, co navozuje především klid v duši a srdci. Žádné ostré hrany, ale oblé okraje, spíš dřevo, hlína, přírodní materiály, len a bavlna.

V oknech vám visí květinové závěsy a krajkové záclony. Květinové vzory vám vůbec vyhovují, ať už na čalounění sedacího nábytku, nebo na vlastním oblečení.

Téměř si však nerozumíte s kovem. Je na vás prostě studený. Nanejvýš opět ve starožitné podobě.

Zato květiny potřebujete ke svému životu velmi intenzivně. Milujete rozkvetlou venkovní zahradu, zimní zahradu i skleník, ale i obyčejné truhlíky na oknech.

  • Orientace: Byt by měl směřovat na jih. Usínat byste však měla zásadně s hlavou na sever, po probuzení se tak budete cítit svěží.
  • Barvy: Nesnášíte křiklavé barvy. Dáváte přednost pastelovým odstínům, především starorůžové. Máte ráda bílou a krémovou barvu a také se vám většinou líbí perleť.

nábytek

Starožitnosti váš byt obohatí

zdroj: Isifa.com