STŘELEC: Bydlení veselého společníka

Jak si zařídit domov podle zvěrokruhu 8. března 2012

Váš ohnivý naturel potřebuje především usednout a zklidnit se. Stabilizovat se. Myslete na to při zařizování svého bytu.

Narodila jste se od 23.11. do 21.12.

Většina Střelců má jednu záviděníhodnou zvláštnost: tam, kde ulehnou, se bez problémů vyspí. Nelpí na ložnici, stačí jim pouze spací kout. V tomto ohledu jste asi velmi adaptabilní a vesměs tolerantní i k potřebám rodiny.

Milujete masivní nábytek přírodních odstínů, někdy jenom mořený s výraznými letokruhy jako jedinou ozdobou. Rovněž keramika je pro vás důležitá, tak si ji tedy dopřávejte v hojné míře. Ale umístěte ji do kryté vitríny! Nerada totiž uklízíte a měla byste se vyvarovat zbytečně velkého množství drobností, na které sedá prach.

Protože máte ráda lidi, společenská místnost je pro vás nutností, abyste měla pocit, že jste všemi obklopena a nic vám neuniká.

Jste velmi citlivá na kvalitu zvuku, takže kvalitní hi-fi věž je samozřejmostí.

Máte ráda zeleň a přírodu a váš byt by měl být plný rostlin. A nemělo by tam chybět místo pro psa, kočku nebo alespoň rybičky.

Zvláštností Střelce je jeho láska k samorostům jako doplňkům do bytu a kožešinám.

Milujete vůně lesa a keřů včetně eukalyptu a také vůni levandule.

  • Orientace: Na jih nebo jihovýchod.
  • Barvy: Libujete si ve veselých tónech oranžové, žluté a červené, které vám však nepřidávají na klidu. Měla byste je alespoň kombinovat s čistě bílou a přírodním dřevem. Mnohem lépe vám sednou všechny odstíny modré, zelené a medově žlutá.

nábytek

Váš byt ozvláštní keramika a rostliny

zdroj: Isifa.com