Potřebujete:
1 celého zajíce
3 cibule
300 g mrkve
200 g petržele
200 g celeru
400 g anglické slaniny
sůl
nové koření
bobkový list
celý pepř
brusinkový kompot
Postup:
Očištěného zajíce vložte do pekáče, přidejte očištěnou kořenovou zeleninu, divoké koření, cibuli a nakrájenou slaninu.
Protkněte zajíce slaninou, aby maso nebylo vysušené – hlavně běhy. Pečte v troubě na 165 stupňů asi 95 minut.
Po upečení zajíce vyjměte, zaprašte výpek moukou, zalijte vodou a povařte.
Zajíce ozdobte anglickou slaninou a brusinkovým kompotem.
Ochutnejte další velikonoční recepty šéfkuchaře U Schnellů!
Na vaši návštěvu se těší
HOTEL & RESTAURACE U SCHNELLŮ
Tomášská 2/27
118 00 Praha 1
Telefon: +420 257 531 037
Více na www.uschnellu.cz.
Zároveň se můžete zapojit do soutěže o poukaz do hotelu a restaurace U Schnellů v sekci Soutěže.