Potřebujete:
4 jehněčí kolínka
2 velké česneky
4 cibule
hladkou mouku
Postup:
Jehněčí kolínka opláchněte, vložte do pekáče, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a zasypte nadrobno nakrájeným česnekem a cibulí.
Dejte do trouby a pečte na 170 stupňů. V průběhu pečení kolínka obracejte a podlévejte vodou. Pečte asi hodinu a půl do změknutí. Poté vyjměte z pekáče.
Pekáč dejte na mírný plamen a nechte vyvařit vodu ze šťávy. Zaprašte lehce hladkou moukou, opražte a potom zalijte vodou. Nechte povařit asi 20 minut.
Tip: Jako příloha se hodí červené zelí a bramborový knedlík.
Ochutnejte další velikonoční recepty šéfkuchaře U Schnellů!
Na vaši návštěvu se těší
HOTEL & RESTAURACE U SCHNELLŮ
Tomášská 2/27
118 00 Praha 1
Telefon: +420 257 531 037
Více na www.uschnellu.cz.
Zároveň se můžete zapojit do soutěže o poukaz do hotelu a restaurace U Schnellů v sekci Soutěže.