Erika (49): Cítím se přirozeně a zároveň výjimečně

Proměny s Avonem 28. listopadu 2012

Sympatická tmavovláska má ráda módu, která se dá zajímavě kombinovat. V proměně si určitě kombinování užije.

Erika žije obklopená pánským klubem - manželem, dvěma syny a psím klukem Benjim. Naštěstí prací pro značku Avon si to vyvažuje. Mezi své koníčky napsala rodinu, tu dokonce podtrhla, dále práci, zahradu, četbu, přátele. „O čem sním? Hodně a často o tom cestovat a poznávat cizí kraje, zvyky a speciality,“ prozrazuje. U nás měla šanci poznávat zvyky týmu proměn.

Líčení: růžová něha

Jak je na tom Erika s líčením? „Denně používám dekorativní kosmetiku Avon a nedám na ni dopustit, mí favorité jsou tužka a řasenka SuperShock.“ Po konzultaci s vizážistou Pavlem se Erika rozhodla vyzkoušet denní krém, speciálně vyvinutý pro aktuální chladné počasí. Pavel pak použil tzv. "tuhý pudr", což je krémový make-up s pudrovým efektem.

Při stínování očí použil stíny laděné do růžovofialova. Aby efekt zvýraznil, ještě nakreslil tekutými černými linkami linku na horním víčku. „Umožňují nanesení jedním tahem a vydrží celý den,“ chválí tento kosmetický zázrak. Samozřejmě nechybí ani vrstva Eričiny oblíbené řasenky.

Také rtům Pavel vybral růžový odstín. Použil sytější barvu rtěnky a přidal neutrálnější lesk na rty.

Vlasy: v jednoduchosti je krása

Kadeřnice prozrazuje: „Barvené, ale odrostlé vlasy potřebují sjednotit tón, a také střih už časem ztratil tvar. Vlasy na vrchní části hlavy byly původně melírované a tónované do zrzava. Já jsem zvolila tmavší hnědý odstín se zlatým nádechem.“ Aby nová barva nepůsobila moc tvrdě, na bocích vytvořila pár světlých pramínků. Vlasy lehce sestříhala, aby se Erice doma účes snadno upravoval.

Oblečení: kouzlo originality

Budeme hádat - Erika se do práce obléká elegantně. „Je to tak,“ přikyvuje. „Někdy si ráda obléknu něco romantického, baví mě móda, která se dá kombinovat a je nadčasová.“ Stylistka Lenka přidá i pár modelů, které si Erika dosud jen prohlížela ve výlohách.

Šelma

Stylistka Lenka říká: „Erika je barevně zimní typ, budou jí slušet zvířecí vzory, které často na ženách ostatních typů vypadají lacině, až vulgárně.“ Aby outfit nepůsobil jednotvárně, přidala Lenka barevný akcent v podobě kozaček.

Co na to Erika: „Skvělý model na zimu, připadá mi elegantní a šik.“

  • Svetr, Olsen, 3390 Kč, kabelka, Mango, 999 Kč, legíny, Marks&Spencer, 599 Kč

Maximalistka

Do módy se vrátily nadměrné střihy. Lenka je doporučuje: „Tzn. oversize halena je praktická a dá se s ní pracovat. Legíny můžete také vyměnit za kalhoty úzkého střihu a na večerní neformální příležitost lze halenku přepásat elegantním páskem či řetízkem.“

Co na to Erika: „Tenhle styl se mi líbí, protože je variabilní.“

  • Košile, Marks&Spencer, 1899 Kč, kabelka, Debenhams, 649 Kč, legíny, Vero Moda, 999 Kč, lodičky, My, 2300 Kč

Hra se vzory

Stylistka Lenka upozorňuje: „Tentokrát jsem model ladila do nejmenšího detailu. Světlý podklad kabátku se opakuje na kalhotách a boty mají také zvířecí print.“ Tento outfit je nositelný, praktický a zároveň nepostrádá humor.

Co na to Erika: „Krása! Elegantní styl, ve kterém se cítím přirozeně a současně výjimečně.“

  • Kalhoty, Van Graaf, 2599 Kč, kabát, Zara, 3799 Kč, boty, Zara, 1899 Kč

Jak to dopadlo?

„Cítím se výjimečně. Nejvíc mne bavilo, že jsem se o nic nemusela starat a všichni se starali o mě.“

spojene
foto:
spojene
foto: