Eva (43): Díky proměně jsem z Popelky rovnou královnou!

Proměny s Avonem 12. prosince 2012

Máme tu konec roku, a tak jsme se sympatickou Evou dohodli, že tuto proměnu vyladíme slavnostně. Koukněte, jak se z milé Popelky stala sebevědomá královna.

Eva pracuje jako úřednice a sní o cestování. Kufr na cestu by zabalila i manželovi Jiřímu a dceři Nikole, pro hafíka - westíka Matýska - a kočku Terezku by musela pořídit nějaké hlídání. Nejen na dovolené se může věnovat koníčkům, což je fotografování a četba. Evu také zastihnete na zahrádce nebo při organizování různých akcí, třeba zájezdů nebo výletů za kulturou.

Líčení: světlý stín jako malířské plátno

Pro slavnostní styl vizážista Pavel vybral luxusní zlatou řadu líčidel Luxe. Make-up má lehké rozjasňující a hydratační složení, které umožňuje pleti dýchat a dodává jí sjednocený hebký vzhled. Obsahuje výtažky z bílého safíru pro zářivý vzhled. Pavel ho zafixoval pomocí pudru.

„Jemné pigmenty zakrývají nedokonalosti a sjednocují texturu,“ pochvaloval si. Tmavším odstínem pudru ještě zvýraznil lícní kosti.

Líčení očí bude fialkové. Paletka nabízí šanci kombinovat barvy podle nálady. Všeobecně platí, že světlým stínem vymalujete celou plochu oka jako podklad plátna. Tmavší barvy patří k vnějšímu koutku. „Přidejte pořádnou vrstvu prodlužující řasenky,“ radí Pavel. Rty nalíčil růžově.

Odhalené paže si Eva může nablýskat třpytivým olejem ve spreji. A určitě se před odchodem do společnosti navonět svůdným parfémem.

Vlasy: obětujeme pár centimetrů

Velmi dlouhé vlasy s melírem se kadeřnice rozhodla ztmavit a zkrátit: „Vybrala jsem středně hnědou barvu s měděným odleskem a okolo obličeje jsem udělala světlejší proužky. Když se jemné vlasy zkrátí o deset čísel, budou působit upraveněji a bohatěji. Obličej zjemní vypracovaná patka.“

Oblečení: sólo pro šaty

Máme štěstí, že Eva má ráda elegantní módu a do zkoušení rób se pustila s velkou chutí. Stylistka Lenka připravila tři nádherné modely a ještě poradila, jaké k nim vybrat doplňky.

Fialová pecka

Hned prvním modelem nám stylistka Lenka vyrazila dech: „Tyto koktejlky opravdu bodují svou pronikavě fialovou barvou. Díky vzoru látky navíc působí až brokátovým dojmem. Ideální jak na odpolední brunch, tak na večerní neformální setkání s přáteli.“

Co na to Eva: „Tyhle šaty jsou jednička! Sama bych si takové v obchodě vybrala, mají nádhernou barvu.“

  • Šaty, Marks&Spencer, 2599 Kč, kabelka, Zara, 1999 Kč, lodičky, H&M, 999 Kč, šperk, Marks&Spencer, 129 Kč

Rafinovaně svůdné

Všimněte si, jak tento střih lichotí ženským tvarům. Lenka vysvětluje: „Velmi elegantní model kombinuje rafinovaně krajku s řasením. Asymetricky pojednaný vrchní díl navíc odpoutá pozornost od problémových partií.“

Co na to Eva: „Opravdová elegance. Jsem zvědavá, jak budou šaty vypadat na fotkách.“

  • Šaty, Tadashi Shoji, 5. Avenue, 5990 Kč, náušnice, Icône, 1400 Kč

Zlatý glamour

Opravdu luxusně působí zlaté šaty. „Netradiční řešení ramínka za krk ještě umocní výjimečnost tohoto modelu,“ ukazuje Lenka. Díky dobrému střihu se leccos schová, a není proto třeba se obávat ani lehkého lesku materiálu, který obvykle rozšiřuje.

Co na to Eva: „Cítím se v šatech skvěle a líbí se mi materiál.“

  • Šaty, Tadashi Shoji, 5. Avenue, 9900 Kč, náramek, H&M, 189 Kč, náušnice, Mango, 249 Kč, lodičky, 5. Avenue, 1890 Kč

Jak to dopadlo?

„Cítím se jako královna! Nejvíc mě bavilo líčení a zkoušení šatů.“

spojene
foto:
spojené
foto: