Lucie (36): Elegantní styl pro sportovní ženu

Proměny s Avonem 23. ledna 2013

Chceme Lucii i vám ukázat, že i když se dobře cítí ve sportovním, budou jí slušet také elegantní kousky a trocha toho líčení!

Nový účes

Původní styl vylepší kombinace světlého melíru a tmavší barvy. Vlasy budou působit zdravěji a prospěje to i novému účesu. Kadeřnice vybrala střih podobný podkově, vzadu na hlavě se propojují kratší sestříhané pramínky s delšími. Prameny na stranách se stáčejí k obličeji, tato část účesu je nejdelší. Patka se upravuje tak, aby nepadala do očí. Styl působí žensky, když se pár pramínků natočí kulmou.

Tajemství půvabu

líčení 1

Suchá a citlivá pleť si žádá hydrataci a výživu, tato péče sníží i její sklony k začervenání. Světlou pokožku zdokonalí světlý make-up v odstínu Ivory (slonovina).

líčení 2

K líčení očí vizážistka Markéta říká: „Lucie má velké a výrazné oči, nemusí se bát nanést intenzivnější tmavší odstín (oko se opticky nezmenší). Použijeme tmavý čokoládový stín podél horního víčka, ladí k zelenému oku. Hnědý stín protáhneme do ztracena. Hnědou barvu nakombinujeme s meruňkovou barvou, okolo bude působit romantičtěji. Hnědý stín dáme i do vnějšího koutku spodního víčka pro podpoření hezkého mandlového tvaru oka.“

líčení 3

Úzké rty se dají zvětšit pomocí konturovací tužky v barvě rtů a lesklé rtěnky. Co se leskne, vypadá větší. Protože Lucie líčení moc nefandí, může místo rtěnky používat lesk.

3 tipy, jak se snadno a rychle nalíčit

tipy avon 1

Krásnější pleť: „Ženy, které nechtějí bojovat s make-upem, mohou nedostatky vylepšit pomocí BB krému. Stačí málo, množství asi velikosti hrášku. Nejlépe se nanáší štětcem, ale jde to i prsty. Začněte od středu tváře a roztírejte směrem ven. Krém obsahuje perličky, které odrážejí světlo, takže se obličej hezky rozzáří,“ říká vizážistka Markéta.

tipy avon 2

Tvářičky: Dotek tvářenky dělá divy, obličej díky ní vypadá svěže a něžně. Vyberte si růžovo-korálový odstín, který ladí s tónem pleti. Pokud si výrazněji nalíčíte oči, i tvářenky můžete trochu přidat.

tipy avon 4

Romantika: „Spolehlivě romanticky působí líčení v růžových tónech. Stačí jen obarvit pohyblivé horní oční víčko. Vyberte si růžový odstín s leskem,“ doporučuje Markéta. „Nanášejte ho od vnějšího koutku k vnitřnímu, aby byla barva sytější na okraji.“

Použité kosmetické produkty AVON

Avon produkty 3

BB CREAM, 30ml, 279,-

Avon produkty 6

RTENKA PERFECT KISS, 3,6g, 199,- Fuchsia Flirt

  • SENSUELLE EDP, 699 Kč, BB CREAM, 279 Kč, RTĚNKA PERFECT KISS, 199 Kč (Fuchsia Flirt), Pudrová rozjasňující růž, 299 Kč (Classic Aura), Lak na nehty, 149 Kč (Pastel Pink), Řasenka Dancefloor DIVA, 189 Kč (černá), Paleta očních stínů LUXE, 299 Kč (Cocoa couture)

Oblečení: Třpytivá nahota

Oslava přírody

Uvolněná sportovní elegance je díky vybranému přírodnímu materiálu halenky velmi pohodlná na nošení.

Stylistka Lenka radí: „Pokud outfit doplníte výraznými šperky, povýšíte ho na elegantní model.“

  • Halenka, Marks&Spencer, 1099 Kč, Džíny, Marks&Spencer, 999 Kč, Lodičky, Humanic, 589 Kč, Šperk, Debenhams, 399 Kč, Náramek, Lindex, 259 Kč

Kombinace

Tento model šikovně kombinuje dražší a levnější kousky. Nevtíravá barva šatů s decentním leskem podtrhuje jemnost nositelky. Kabelka ladí jak barvami, tak mírou lesku. Róba je svým gotickým střihem dostatečně výrazná, proto stačí doplnit jemný šperk.

Stylistka Lenka radí: „Kabelka ladí s šaty jak barvami, tak mírou lesku.“

  • Šaty, 5. Avenue, 4790 Kč, Kabelka, Lindex, 999 Kč, Lodičky, Humanic, 589 Kč

Kouzlo se svetrem

Právě se nosí tělové odstíny, kterým se říká NUDE. Sluší každému, a aby nebyl úplně obyčejný, do látky jsou vetkané flitry. Tak se přidá stylu glamour nádech.

Stylistka Lenka radí: „Svetr v moderní barvě vypíchnete výrazně nalíčenými rty.“

  • Svetr, Marks&Spencer, 899 Kč, Džíny, Mango, 699 Kč

A jak to celé dopadlo?

spojene 2
foto:
spojene 1
foto:

Účes: Salon Jarky Čechové, Politických vězňů 23, Praha

Líčení: Markéta Feigel

Styling: Lenka Pavlů

Foto: Lukáš Hausenblas