Vyhrajte Proměnu! Stačí kliknout a mít „kliku“

Proměny s Avonem 1. února 2013

Jestli jste vždycky záviděla těm ženám, které podstupovaly časopisové a internetové proměny, a taky byste se ráda proměnila v okouzlující krásku, teď máte velkou šanci. Stačí se zúčastnit naší akce.

Nevadí, že jste proměny s Avonem nesledovala celý rok. Úplně stačí, když jim budete věnovat pozornost teď a vyberete na promeny.vlasta.cz, které se vám nejvíc líbí. Těm můžete jednoduše kliknutím myší poslat hlas, a tak si zvýšit svoji šanci na výhru.

Pro každou proměnu sice můžete hlasovat maximálně jednou, ale třeba každý den. Z deseti nejaktivnějších hlasovatelek pak redakce vybere tu, kterou vizážisté a stylisté taky změní k nepoznání… Takže šance je veliká.

Kdybyste ale náhodou nevyhrála proměnu, pak ještě pořád můžete získat jeden ze čtyř balíčků kosmetiky LUXE od Avonu v hodnotě 1176 korun, který obsahuje:

  • hedvábný tekutý make-up Luxe v hodnotě 399 Kč
  • paletu očních stínů Luxe v hodnotě 299 Kč
  • řasenku Luxe v hodnotě 239 Kč
  • rtěnku Luxe v hodnotě 239 Kč

Na kosmetický balíček od Avonu se můžou těšit soutěžící, kteří hlasovali pro vítěznou proměnu (tedy pro tu, která ve finále získá nejvyšší počet hlasů našich čtenářů a soutěžících).

Už se těšíte na hru? Soutěž trvá od 1. do 28. února, kdy můžete po celou dobu hlasovat. A v následujícím měsíci budou vyhlášeni vítězové. Tedy asi spíš vítězky, že?