Nikola (32) a Mirek (33): Valentýnské ladění

Proměny s Avonem 6. února 2013

Tentokrát náš proměnový tým přijal dvojitou výzvu - vylepšit styl mladého páru pro svátek zamilovaných.

Nový účes

Jaký jiný účes se hodí na Valentýna než romantický? A romanticky určitě působí vlny. Kadeřník při foukání dodal účesu objem a poté sáhl po žehličce. Dá se použít jako kulma a takhle vytvořené vlnky vypadají velmi přirozeně. Nikola je jako princezna!

Mirek dostal šanci vyzkoušet si horkou novinku, střih z aktuální kolekce účesů pro pány. Vlasy na stranách a vzadu se strojkem zkrátí na maximum. Horní partie se dá pomocí gelu tvarovat uhlazeně sportovně nebo do sportovního rozcuchanějšího stylu.

Tajemství půvabu

tajemství 1

Svátek zamilovaných oslavíme romantickým líčením. Prvním krokem bude hydratace pleti, následuje sjednocení barvy kvalitním make-upem. Tím vzniklo krásné malířské "plátno" pro nanášení barviček!

tajemství 3

Vizážistka Markéta si pro líčení očí vybrala paletku ladících stínů. „Můžete barvy kombinovat podle nálady, nebo sladit s oblečením. Také se dá vytvořit něžnější nebo výraznější styl. A nikdy nezapomeňte na řasenku!“

tajemství 2

Lícní kosti vizážistka zvýraznila pomocí růžových tónovacích perel. Rty zvýraznila rtěnkou, také narůžovělou. „Když nakonec tvář přepudrujete, vydrží líčení dlouho,“ radí Markéta.

3x jiná v jeden den

1. Procházka ve dvou

3x jiná 1 1

Markéta doporučuje: „Pro tuto příležitost zvolte lehčí make-up. Obličej lehce přepudrujte a dodejte barvu růžovými tónovacími perlami.

3x jiná 1 2

Stíny a rtěnka mohou mít světlejší odstín pro přirozený look. Lesk v jemném odstínu prozáří vaše rty.“

2. Romantická valentýnská večeře

3x jiná 2

Ženskost podpoříte snadno. „K dennímu líčení přidejte tekutou linku v černém odstínu. Lehce ji protáhněte do strany a nahoru a vytvořte tolik žádané kočičí oči – partner jim neodolá!“ prorokuje Markéta.

3. V tanečním rytmu

3x jiná 3 2

Jak se proměnit v sexy kočku? Markéta ví! „Přidejte více barvy na rty, abyste vypadala sexy. Rtěnka vydrží všechny vášnivé polibky, když použijete nejprve konturovací tužku, kterou před nanesením rtěnky vyplníte celou plochu rtů.

3x jiná 3 1

Nezapomeňte, že pokud více nalíčíte rty, neměla byste příliš zvýrazňovat oči. Více nalíčeným očím sluší méně výrazné rty.“

Použité kosmetické produkty AVON

Produkty Avon 4

Rtěnka LUXE, odstín Designer Red, 3,6g, 239,-

Produkty Avon 8

Tužka na rty LUXE, odstín Red Icon, 0,28g, 209,-

  • Štětec na tvář LUXE Avon, 259 Kč, Tužka na rty LUXE Avon, odstín Red Icon, 209 Kč, Rtěnka LUXE Avon, odstín Designer Red, 239 Kč, Řasenka LUXE Avon, 239 Kč, Paleta oční stíny LUXE Avon, odstín Cocoa Couture, 299 Kč, Hedvábný tekutý make-up LUXE SPF 20 Avon, odstín Beige Linen, 399 Kč, Tekuté oční linky LUXE Avon, 239 Kč, Rozjasňující perly na tvář Avon, 379 Kč, Hydratační gelový krém Anew Aqua Youth Avon, 380 Kč, Parfém Infinite Seduction for her EDT Avon, 50 ml/699 Kč, Parfém Elite Gentleman EDT, Avon, 75 ml/550 Kč

Oblečení: Vtipné a barevné

Barvičky

Veselá a svěží barevná kombinace, která je dotažena sladěním detailů v páru. Modrá džínové bundy se opakuje na partnerově svetru v podobě modrých pruhů a také žlutá je kabelka i kalhoty.

Stylistka Lenka radí: „Barvy jsou předzvěstí jara, patří k lásce a v únorové šedi budou na procházce jistě vítanou změnou:).“

  • ona: Svetr, Marks&Spencer, 1199 Kč, Kalhoty, Zara, 999 Kč, Džínová bundička, Levi´s, 1299 Kč, Prsten, Topshop, 520 Kč (set), Kabelka, Lindex, 549 Kč

  • on: Svetr, Desigual, 2149 Kč, Bunda, Zara, 2499 Kč, Kalhoty, Zara, 999 Kč, Hodinky, Avon

Zamilovaně

Elegantní varianta, která přitom nepostrádá humor. Na večerní rande ideální.

Stylistka Lenka radí: „Chladnější tón šatů rozzáří "zamilované" punčochy a klasickou košili zase "shodí" džíny.“

  • ona: Šaty, Vero Moda, 999 Kč, Náušnice, My, 349 Kč, Punčochy, Calzedonia, 189 Kč, Lodičky, Debenhams, 1499 Kč

  • on: Košile, Van Graaf, 1899 Kč, Džíny, Jack & Jones, 1699 Kč, Boty, Art Obuv, 1100 Kč

Smím prosit?

Neotřelý party look. Pozornost přiláká zejména rudý top rafinovaného střihu s moderními cvoky na jednom rameni. Sako oblečené k džínům a tričku vnáší neformálnímu outfitu prvek elegance. Baleríny opět prozradí, že má Nikola smysl pro humor!

  • ona: Top, Zara, 499 Kč, Džíny, Zara, 999 Kč, Baleríny, Zara, 599 Kč, Psaníčko, Zuzana Kubíčková, 2000 Kč

  • on: Sako, Debenhams, 3100 Kč, Hodinky, Avon, Džíny, Mango, 899 Kč, Boty, Zara, 1499 Kč

A jak to celé dopadlo?

foto před

Takhle vypadali Nikola a Marek před proměnou...

foto:
foto po

... a takhle po "zásahu" našich odborníků.

foto:

Účes: Salon Jarky Čechové, Politických vězňů 23, Praha

Líčení: Markéta Feigel

Styling: Lenka Pavlů

Foto: Lukáš Hausenblas