Kamila (44): Květinové mámení

Proměny s Avonem 15. května 2013

Jarní trendy přinesly záplavu květinových vzorů. Oblékli jsme do nich Kamilu od hlavy až po paty a přidali hravě barevné líčení.

Nový účes

Hlavní úkol pro kadeřnický salon - sjednocení a oživení barvy. Kadeřnice volila melír na vrchní části hlavy a celkově o tón tmavší barvu. „Větší ztmavení by nebylo vhodné a i pro Kamilu by byl přechod velmi tvrdý vzhledem k jejím světlým přírodním vlasům,“ prozradila. Zato při stříhání se rozhodla pro radikální zásah.

„Zkrátila jsem délku ve snaze docílit plnosti vlasů, také jsem chtěla odstřihnout poškozené konce. Dále jsem také vlasům odlehčila na vršku hlavy jemným sestříháním. Vlasy jsem vyfoukala do objemu a délky do rovna.“ Co je super? Tento střih se bude snadno upravovat i doma!

Tajemství půvabu

Vizážistka Markéta doporučila Kamile na chvíli odložit osvědčené šedé a hnědé odstíny a inspirovat se pro jarní líčení květinami. „Aby se Kamila necítila v nalíčení příliš křiklavě, může zkusit vínovou, fuchsiovou, šeříkovou, vanilku, jemný tyrkys a námořnickou modrou.“

Chce to nejdříve nanést na víčko až k obočí tenkou vrstvu podkladu pod oční stíny, stačí jen troška, aby produkt mohl správně fungovat. Zajímavý oční make-up doladí jemně červenorůžový lesk s mokrým efektem.

Krok za krokem: Oči jako kytice

postup 1

1. Fialově

Markéta radí: „Naneste vínovofialový stín do vnějšího koutku a lehce ho protáhněte směrem ven a do středu oka. Okraj stínu rozetřete do ztracena. Poté použijte světlý odstín - světle růžovou, světle šeříkovou či vanilkovou a rozetřete ho od vnitřního koutku směrem do středu oka a lehce oba stíny prolněte do sebe.“

postup 2

2. Linka

Následně si na horním víčku vytvořte šeříkově fialovou linku a mírně ji protáhněte směrem ven. Tato kombinace tón v tónu s vínovofialovým stínem bude vypadat efektně a velmi zajímavě, ne však křiklavě a přelíčeně.

postup 3

3. Třpyt

Jak líčení ještě vymazlit? Markéta říká: „Vanilkovozlatou tužkou na oči. Tu naneste pro osvěžení looku na vnější okraj dolního víčka a veďte ji mírně do středu. Vůbec nevadí, pokud lehce zabarvíte i kořínky řas, případně se lehce dotkněte i vnitřního dolního víčka. Vaše oko se tak úžasně rozzáří díky perlovému efektu tužky.“ Přidejte dvě vrstvy řasenky na horní řasy a jednu na řasy spodní.

Použité kosmetické produkty AVON

Produkty 7

Květinový parfém Only Imagine Avon, 699 Kč

Produkty 3

Oční stíny Duo Berry fusion Avon, 199 Kč

  • Oční stíny Duo Berry fusion Avon, 199 Kč, Květinový parfém Only Imagine Avon, 699 Kč, Tužka na oči Diamonds Golden diamond Avon, 139 Kč, Oční stíny Quatro Muse Avon, 219 Kč, Oční stíny Duo Mega Impact Blue Wattage Avon, 199 Kč, Tužka na oči Diamonds Sugar plum Avon, 139 Kč, Tužka na oči Diamonds Twilight sparkle Avon, 139 Kč, Krémový lesk na rty LUXE Proper pink Avon, 239 Kč

Oblečení: Rozkvetlá zahrada

Křehce

Neformální styl ozvláštní kalhoty v křiklavé růžové barvě.

Stylistka Lenka radí: „Doplňky slaďte do barev printu na kalhotách."

  • Kalhoty, Ann Christine, 749 Kč, Košile, Bella Donna, 499 Kč Šperk Avon, 399 Kč, Lodičky, Marks&Spencer, 999 Kč

Rafinovaně

Jemný květinový vzor sluší ženám s drobným křehkým obličejem.

Stylistka Lenka radí: „Pro kontrast doplňte vzdušné letní kalhoty strohou bundičkou.“

  • Tričko, KappAhl, 699 Kč, Kalhoty, H&M, 799 Kč, Bundička, Levi´s, 1890 Kč, Šátek na košíku, Avon, Only Imagine, 449 Kč

Divočina

Vzorovaný kabát si mohou dovolit ženy štíhlé postavy, jakou má Kamila.

Stylistka Lenka radí: „Doplňky vyberte drobnější, aby si navzájem s kabátem nekonkurovaly.“

  • Kabát, Desigual, 3799 Kč, Tílko, Vero Moda, 199 Kč, Náušnice, Avon, Masmine, 249 Kč

A jak to celé dopadlo?

spojené 2
foto:
spojené 1
foto:

Účes: Salon Jarky Čechové, Politických vězňů 23, Praha

Líčení: Markéta Feigel

Styling: Lenka Pavlů

Foto: Lukáš Hausenblas