Objevte kouzlo vaření RAW FOOD

Vaření a recepty 28. října 2015

Oblíbené kurzy vaření s časopisem Gurmet tentokrát účastníkům odhalí tajemství přípravy pokrmů podle pravidel Raw Food. Stále věříte tomu, že zdravé nerovná se dobré? Přijďte se přesvědčit o tom, že zdravé stravování může být zároveň gastronomickým požitkem!

Naučíte se připravovat zdravá, a přitom nesmírně chutná jídla. Dozvíte se, jak sestavit vyvážené smoothies a šťávy, jak vyrobit skvělé raw nudle a špagety i jak se vypořádat s lahodnými raw dezerty. Kurz povede nutriční specialistka a vynikající kuchařka, která ví, jak si zdravé jídlo skutečně užít, Jana Černá.

Co budeme vařit:

• Zelené smoothie „podzimní nálada“ s čerstvou kurkumou na podporu imunity • Exotické pad thai s tamarindovou omáčkou, thajskou bazalkou, koriandrem a sušenými arašídy • Čokoládovo-cuketový dort s borůvkami a vlašskými ořechy • Dýňový chia pudink se semínky a javorovým sirupem

Kurz pořádáme ve spolupráci a za podpory Školy vaření Chefparade, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.

KDY: v pátek 13. 11. 2015 od 16 do 20 hodin

KDE: Chefparade Studio Holešovice, areál Pražské tržnice, budova č. 36, Bubenské nábřeží 306/13

CENA: 1490 Kč

Přihlásit se můžete zde

Kurz můžete věnovat svým blízkým i jako dárek.