Street Food z Vietnamu

Vaření a recepty 10. dubna 2017

Street Food je fenomén a vietnamská pouliční kuchyně proslulá. Pronikněte do jejích tajů s námi...

Téma: Světoznámé vietnamské pouliční speciality PROČ ZVOLIT TENTO KURZ VAŘENÍ?

Speciality vietnamské kuchyně prodávané na ulicích Hanoje či Saigonu očarovaly celý svět. Naučte se s námi několik z nich a překvapte své blízké a přátele.

Šéfkuchař Chefparade Lukáš Neckář vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat (nejen) toto menu:

Salát nom hoa chuoi – s kuřecím masem a banánovými květy

Omáčky nuoc cham – variace základní vietnamské omáčky

Nakládanou mrkev a ředkev

Banh mi s krevetami – typickou vietnamskou bagetu s krevetami, koriandrem a chilli

Špízy nem lui – pochoutku z mletého masa na citronové trávě

Bun bo Nam Bo – hovězí maso s ústřicovou omáčkou, nudlemi a čerstvou zeleninou

Kde: Chefparade Studio Žižkov, Husitská 56, Praha 3. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu (i exotických) kuchyní seženete na chefshop.cz. Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Datum konání 21.04.2017 od 16:00, cena kurzu 1490,- Kč