Ovocný týden: Kakaové flameri
Jestli vám název trošku připomíná vášnivý tanec flamenco, nedivte se. Úplný tanec chutí vyvolají tyhle malé pudinky ve vašich ústech. celý článek
Jestli vám název trošku připomíná vášnivý tanec flamenco, nedivte se. Úplný tanec chutí vyvolají tyhle malé pudinky ve vašich ústech. celý článek
Tady by nás pochválili milovníci racionální stravy. Když ale ochutnáte tuhle dobrotu sami, uznáte, že si na ní smlsne úplně každý. celý článek
Vaření s ovocem nemusí být zdaleka jen synonymem dezertů a sladké kuchyně. Když takhle zkusíte upravit rybu, chytne mírně exotický šmrnc. celý článek
Pod tímto nezvyklým názvem se skrývají nám Čechům dobře známé dobroty - je to prostě hrnec se zelím a uzeninami. celý článek
Ačkoliv zní artyčok našim uším trošku zvláštně, jako by se snad ani nejednalo o jídlo, je to záležitost velmi chutná. Vyzkoušejte ho. celý článek
Vytvořit si doma opravdu šťavnatý steak, který všichni stolovníci slupnou jako malinu, to může být někdy docela věda. Zkuste to podle návodu s MAGGI. celý článek
Tahle pomalu vařená delikatesa pocházející z jižní Francie se určitě stane hvězdou vaší francouzské tabule. celý článek
Po včerejších malinových palačinkách pro vás máme i dnes ovocnou bombu. Tentokrát třešňovou. Tenhle dezert bude určitě "třešničkou na dortu" vašeho menu. celý článek
Francouzská kuchyně je velmi pestrá. Některá jídla jsou založena na bohatě používaném koření, jiná vynikají promyšlenou kombinací surovin delikátních chutí. My ... celý článek
Cibule se dají nadívat lecčím. My jsme pro dnešní recept zvolili masožravou variantu. Určitě tak bude chutnat nejen vám, ale i mužské části posádky vaší domácnosti. celý článek
Až budete s přáteli grilovat, určitě vyzkoušejte tento recept. Můžete ho totiž klidně servírovat na menších jehlách jako tzv. fingerfood. celý článek
Nestárnoucí klasika jídelních lístků i zahradních party vás nezklame. Tedy určitě, když si ji uděláte podle našeho supersnadného návodu! celý článek
Grilování patří mezi nejoblíbenější letní radovánky. A přestože u nás nemá nijak dlouhou a bohatou historii, stalo se rychle nedílnou součásti životního ... celý článek
Po včerejším receptu na zeleninový špíz pro vás máme hned další "light" variantu. Zkuste neotřelou kombinaci ryby, pórku a grilu. celý článek
Začíná léto, ovocné stromy budou za chvíli obalené sladkými dobrotami. Ale i kdybychom se sebevíc snažili, všechny je sníst nestačíme. Je prostě potřeba je nějak ... celý článek