Maďarský týden: Segedínský guláš
Co by to bylo za soupis maďarských receptů, kdybychom nezařadili tuhle klasiku. Dobrou chuť! celý článek
Co by to bylo za soupis maďarských receptů, kdybychom nezařadili tuhle klasiku. Dobrou chuť! celý článek
Vyšlete své chuťové pohárky na maďarský lov. Slaninka a bažantí prsa vám budou dozajista šmakovat. celý článek
Maďarsko, to není jen paprika a segedín. Vyzkoušejte třeba tento dort. A nebojte se, čabajku v něm nenajdete. celý článek
Tahle specialita z jihozápadní Francie vám sice zabere trošku víc času, ale ta chuť, ta vám to bohatě vynahradí. celý článek
Máte rádi čabajku, segedín a lečo? Milujete chleba a bez mleté papriky jako by jídlo nebylo jídlem? Pak vám v žilách určitě koluje trocha té maďarské krve. celý článek
Ne, kdepak, nezbláznili jsme se. V remosce se dá i péct. A jak! Jen si to vyzkoušejte. celý článek
V remosce můžete klidně zkusit experimentovat. A říkáme vám, že borůvky a kuřátko budou trefa do černého! celý článek
Olomoucké tvarůžky na bagetce? Přidejte zeleninu, šup do trouby a máte superrychlou a chutnou večeři. celý článek
Nechte se zlákat na výlet do Itálie s pikantním sýrem gorgonzola. Špenát ho krásně zjemní a vy si pochutnáte. celý článek
Quiche je skvělá věc. Dát si ho můžete klidně k snídani nebo jako lehký oběd, po kterém budete příjemně nasycená, ale ne přejedená. celý článek
Chcete šetřit čas i energie, a přitom se skvěle najíst? Pak využijte unikátní vlastnosti léty prověřené elektrické pečicí mísy remoska. Nebudete litovat. celý článek
Na tip na nedělní oběd jsme si nechali v záloze krále mas - hovězí. Spolu s chřestem a rizotovou rýží budete mít luxusní oběd hotový "raz dva". celý článek
Byť by se mohlo zdát, že k sobě krevetky a chřest tak úplně nejdou, není to pravda. Naopak, jejich jemné chutě se vzájemně podporují a výsledkem je krásně lehký, ... celý článek
Pokud jste se dívali, jaké chřestové dobroty jsme vám doporučovali od začátku týdne, určitě jste zaregistrovali, že jsme chřest ještě nezkoušeli fritovat. Takže ... celý článek
Telecí je samo o sobě delikatesa. V kombinaci s chřestem ji ale předčí máloco. Dobrou chuť! celý článek