Zjistěte podle jména, jak vám to bude klapat (1. díl: A - K)

Zábava 23. srpna 2012

Stejně jako se potkávají lidé, potkávají se i jména. Každé si nese svoji energii, někoho přitahuje a jiného odpuzuje. Která jména se k vám hodí?

Důležitým prvkem vašeho jména je jeho počáteční písmeno. Prostudujte si základní charakteristiku a dozvíte se, kdo se k vám hodí nejlépe a komu byste se měli raději vyhnout.

Jestliže jméno vašeho partnera začíná stejným písmenem jako to vaše, počítejte s tím, že všechno, co platí na vás, se ještě násobí. Dva kohouti na jednom smetišti se potom musejí nějak rozumně domluvit.

a

Rozený vůdce, má sílu dokázat vše, co si umane.

Vyhovuje vám partner, který vám tento rozmach umožní. Bude vás podporovat a vy pro něj budete inspirací. Jeho jméno by mohlo začínat písmenem F nebo I, ačkoli to vás občas znervózňuje. Nicméně obě vám dokážou vytvořit zázemí a pomohou budovat kariéru. Problémy můžete mít naopak s E, které vás dokáže obratně ponoukat. Eva s Adamem by o tom mohli vyprávět! Zatímco on by nejraději vládl a čekal na ocenění, jí to připadá směšné.

b

Dokáže se všemu a všem dobře přizpůsobit.

Umíte vytvořit domácí pohodu, což ocení lidé písmene O. Kníže Oldřich dobře věděl, v čem je Boženina největší síla. Harmonické je i spojení s D. Činorodý člověk D dokáže přijmout odpovědnost i za vás. Poněkud složitější vztah budete mít s P, které je tak uzavřené, že se mnohdy nedozvíte, co vlastně chce.

c

Umí velmi šikovně spřádat dlouhé plány.

Nejraději byste jen snili v létě na rozkvetlé louce. Jste vyhlášení krasavci, přitahujete kdekoho. Ze zájemců si vybírejte ty, kteří vám vaše sny pomohou realizovat. Bude to určitě energické a poctivé A, pilné a zdatné H nebo ušlechtilé M. Vztah se zahloubaným P může být dost nepřehledný, neboť to už jste snílci dva a jenom ze snů se dá žít těžko.

d

Realista a vyhýbá se snění.

Všechno kolem vás musí mít řád a blížit se k dokonalosti. Nejlépe vyhoví T, neboť je chápavé a tolerantní, nebo A, protože nesnáší nedokonalost. Rozumět si budete i s F - ochotně plní úkoly, které mu někdo zadá. Bouřlivý bude váš vztah s dominantním A a k nepříčetnosti vás dožene E, když si na poslední chvíli rozmyslí to, na čem jste se dohodli před čtrnácti dny.

e

Gejzír nápadů, podnětů a nových myšlenek.

Obdivuhodně se v tom doplňujete s R, které je komunikativní a má dobrodružné srdce. Podobně chápavé je i T, které ještě dokáže vytvořit domácí pohodu. Složité to mají „éčka“ s přecitlivělým S, které může vaše nápady chápat jako nebezpečné hrátky. Zajímavé může být soužití s vynalézavým V, hlavně pro vaše sousedy. Možná od vás z domova vycházejí podivné zvuky a sem tam něco bouchne. Ale protože jste jinak slušní lidé, mávnou nad tím rukou.

f

Miluje rodinu a chce v ní být obdivováno.

Najděte si L, které s vámi sdílí lásku k umění, nebo šarmantní I. Rozumět si budete i s empatickým Č. Naopak italskou domácnost povedete s N. Jestliže hodláte založit vztah s S, řádně to zvažte, neboť by ho vaše postrkování mohlo dohánět k pláči nebo do hospody.

g

Umí v životě poradit v každé situaci.

Jako G jste partnerem do nepohody, je možné na vás nakládat další břemena. V době, kdy není třeba nic řešit ani organizovat, býváte ovšem trochu nesnesitelní.

Komplikovaný vztah můžete mít s podobně aktivním O nebo s ryzím praktikem M. Oproti tomu pozitivní a silné Z si vedle vás připadá jako v pohádce a vy vedle něj jako v ráji.

h

Nesnáší hnidopichy a lenochy.

Váš vztah s A může nabývat tak aktivních podob, že se vám okolí bude vyhýbat. Každého byste totiž nutili do sportu nebo práce. Krásně vás dokáže zvládnout vtipné I, s aktivním K spolupracujte v zaměstnání nebo začněte podnikat. Pozor na P! Ale spíš by si mělo P dávat pozor na vás, než ho samou aktivitou umoříte. Příjemnou dvojici můžete utvořit s Š, které je orientované na dlouhodobé cíle a vsugeruje si i lásku k rannímu běhu.

i

Filozof, který miluje lidi a výtvarné umění.

Dokážete vyjít s každým, ale ne každý bude vycházet s vámi. Třeba razantní A je z vás občas poněkud na nervy. S optimistickým L se dokážete radovat ze života i během povodní a v bouři. Dokonalou dvojici vytvoříte s V, které vaše filozofické postřehy dokáže vyjádřit činem.

j

Skvělý parťák a kolega.

Dokážete najít řešení i u složitých životních situací. Takové situace jako magnet přitahuje L a váš společný život může vypadat jako velká honba za diamantem. Pořádnou šťávu vám dodá také N, které vůbec dokáže ve všech situacích nalézt překvapivá poučení. Něco zajímavého a přínosného objeví i na faktu, že se kolem vás obtáčí přítulný škrtič. Raději si ale nic nezačínejte se vznešeným Z, které by vámi mohlo pohrdat.

k

Velký tvůrce a ohňostrojový kouzelník.

Oheň dokážete chrlit buď jako drak, nebo ho zapalovat v lidských srdcích jako Prométheus. K práci dokážete vyburcovat i lenochy. Firmu si založte s pracovitým H, rodinu ale radši s jemným a kulturním P nebo s chápavým B.

Začíná vaše jméno nebo jméno vašeho (potenciálního) partnera písmenem L až Z? Druhou část abecedy najdete ZDE.