Zjistěte podle jména, jak vám to bude klapat (2. díl: L - Z)

Zábava 24. srpna 2012

Stejně jako se potkávají lidé, potkávají se i jména. Každé si nese svoji energii, někoho přitahuje a jiného odpuzuje. Která jména se k vám hodí?

Důležitým prvkem vašeho jména je jeho počáteční písmeno. Prostudujte si základní charakteristiku a dozvíte se, kdo se k vám hodí nejlépe a komu byste se měli raději vyhnout.

Jestliže jméno vašeho partnera začíná stejným písmenem jako to vaše, počítejte s tím, že všechno, co platí na vás, se ještě násobí. Dva kohouti na jednom smetišti se potom musejí nějak rozumně domluvit.

Včera jsme si řekli, jak je to s písmeny A - K (článek najdete ZDE), dnes pokračujeme druhou polovinou abecedy:

l

Umí urovnávat konflikty a srší optimismem.

S tvůrčím J vytvoříte vyhledávaný pár. Můžete si otevřít i manželskou poradnu. Ve spojení s E byste si zase mohli otevřít poradnu sexuální. Rozumět si budete i se Z. Raději se ale vyhněte N, které je na vás komplikované.

m

Dokáže v pravý čas udělat správnou věc.

To by možná dokázali i jiní, jenže vy poznáte, kdy pravá chvíle nastala, a víte, co dělat. Proto jste vyhledávaným partnerem, i když ne bezproblémovým. Chyby vám ale každý rád promine. Krásně se k vám hodí razantní D a úplně stejně si vás zaslouží i Z. Naopak jemné a uzavřené B vás asi dost nudí a vy ho trochu děsíte.

n

Má život plný překvapení a zvratů.

Jste racionální realista, proto dokážete všechna překvapení hravě zvládnout. Umíte usměrnit potrhlé R a dokonce i nevyzpytatelné V. Usměrnit energické A nebo D stejně nejde, tak se o to nepokoušejte ani vy. Aktivnímu H se ale vyhněte.

o

Nezná problém, který by nechtělo vyřešit.

Umíte se skvěle postarat o rodinu. Někdy tu péči ale přeháníte, čímž dokážete vyplašit samostatné M nebo manipulativní Z. Dobré spojení tvoříte s T. Vaše společné schopnosti hromadit majetek jsou neuvěřitelné.

p

Je velice kulturní a často vyhledává samotu a klid.

Vstáváte s písní na rtech, k obědu malujete zátiší a k večeři si občas něco vysocháte. Bude vám vyhovovat chápající T a kreativní J. Naprosto dokonalé je vaše spojení s uměnímilovným F. Sršivé K vás může lekat, ale obava je zcela zbytečná. Harmonickou dvojici vytváříte i s B, ale jste oba tak uzavření, že se rozpakujete vzájemně oslovit. Nebojte se, ať vám láska neuteče!

r

Bývá skvělý společník, jen občas roztržitý.

Na okolí působíte záhadně, což je neodolatelné jak pro Z, tak pro atraktivní C a Č. Ti jsou vámi natolik okouzlení, že jsou schopni bláznivých věcí. Naopak hrůzu budíte v D, které pátrá po dokonalosti. Vaše vztahy s A mohou být zábavné!

s

Je nesmírně emotivní a značně přecitlivělé.

Máte rádi klid, ticho, přírodu a harmonii. To dokážou vytvářet Z a B, kteří po ní touží stejně jako vy. Začíná-li ale vaše jméno písmenem Š, jste méně komplikovaní než S a dokážete se o sebe postarat v každé situaci docela dobře sami. Můžete si výborně rozumět právě s citlivým a empatickým S. Pořádně vyděsit vás může razantní H, které nesnáší hnidopišství a titěrnosti.

t

Rodinný poradce a také si tak často připadá.

Kdekdo se vám chodí svěřovat a doufá, že ho vyslechnete. Občas je toho na vás opravdu moc. Proto si najděte člověka, který rady nepotřebuje. Ideální je M a samozřejmě D. Pozor na N, které by vás jen mátlo a zneklidňovalo.

u

Velký smíšek a skvělý společník do firmy.

Nic vás nerozhází a nevytočí vás ani sebevětší neúspěch. Milujete život a život zase miluje vás. Můžete žít i pracovat s každým písmenem, ale naprosto úchvatný život prožijete s živočišným písmenem E a sportovním H, které má pro vás obrovskou slabost.

v

Velký kutil a nadšený vynálezce.

Z pěti drátů a dřívka vyrobíte zaoceánský parník. Některé lidi to rozčiluje, protože tvrdíte, že takový parník i popluje. Zejména precizní A je z vás hodně na nervy. Naopak filozofické I se s tím vyrovná a kreativní K vás přímo zbožňuje.

z

Zdravé, vytrvalé, energické a spolehlivé.

Pro tyto vlastnosti jste velmi vyhledávaným partnerem. Výborně se k vám hodí nadšené a jásavé E, které vás skvěle doplní. Neshody můžete mít s K, protože ve vás nevzbuzuje nadšení pracovat, ale úplně jiné touhy. Jakmile si to vyjasníte, bude všechno v nejlepším pořádku.