„Sluší mi to?“ Tak na tohle se ho raději neptejte

Zábava 12. března 2013

Jsou otázky, které by z úst ženy nikdy neměly vůči partnerovi zaznít. Protože ten se z nich nejen spolehlivě osype, ale v horším případě vybuchne jak šampus přivezený koňkou po dlažebních kostkách. A navíc – stejně nebudete mít jistotu, že odpovídá pravdu.

Máš mě vůbec ještě rád?

Ještě než zazní slovo „rád“, chlap už vypálí „Ale samozřejmě, miláčku“. Když místo „rád“ nakonec žena řekne něco jiného, chlap to ani nezaznamená, jeho reakce je naprosto automatická.

Sluší mi to?

Žádná žena nemůže po takové otázce čekat nic jiného než kladnou odpověď. A to i v případě, že její zjev partnera vyděsí tak, že vetřelec z hororu mu bude připadat jako sympatická parťačka.

Nejsem v tom tlustá?

I kdyby se žena ptala ve chvíli, kdy se zasekla ve futrech, protože jsou jí úzká, chlap bude lhát jak baron Prášil a klidně bude předstírat, že ženu hledá, protože ji pro její štíhlost ani nevidí.

Co si mám vzít na sebe?

Past na muže. Zejména, když dostane navíc na výběr ze dvou variant oblečení. Chlapovi je jasné, že ať odpoví jakkoli, bude čelit dalším doplňujícím dotazům, žádná odpověď není správná a žena se nakonec stejně rozhodne po svém.

žena

Některé otázky před vaším milým raději spolkněte...

zdroj: www.thinkstock.cz

Chutná ti to vůbec?

„Je to vynikající,“ zamumlá chlap s očima dál zabodnutýma do novin nebo na televizní obrazovku. Ve skutečnosti ani neví, co jí, a vnímá jen to, jak je to teplé a jestli to dostatečně pálí.

Na co pořád myslíš?

Ženy si nikdy nezvykly a asi ani nezvyknou na to, že pánové umějí „myslet na nic“. Že jsou schopní se absolutně vypnout a „vytupět“. Sice při tom vypadají, že na něco myslí, ale jsou to jen mimikry. Z 99,9 % tedy odpověď bude pravdivá a bude znít: „Na nic.“ Což ženu bohužel většinou rozpálí a chlapovo tupění tím končí.

Nezapomněl jsi odbočit?

Ne, nezapomněl. Chlap vždycky ví, kudy má jet. A to i v případě, že vůbec netuší, kde se nalézá. Když pojedete z Hradce na Prahu a bude míjet ceduli Liberec, určitě měl právě pro tuhle trasu nějaký důvod. Neptejte se, klidně vás vysadí třeba i v noci v lese.

A proč?

Zákaz, zákaz, zákaz. A proč? Prostě proto!

elektronické předplatné