Kráska Scarlett Johansson vymění kariéru za kočárek a dudlíky

Zábava 3. června 2014

Krásce filmového plátna to krásně vychází. Potkala muže svých snů, který jí navlékl diamantový zásnubní prsten. Teď čekají mimino a možná stihnou i svatbu, než se narodí.

Zdá se, že to bylo včera, když se křehounká dívenka s velkýma očima opírala o ohradu a sledovala hereckého kolegu Roberta Redforda jako zaříkávače koní. Tehdy jí bylo čtrnáct, letos oslaví třicátiny. Kulatiny přinesou velkou změnu, místo do kamery se herečka bude usmívat do kočárku.

RYCHLÝ START

Scarlett vložily sudičky do kolébky v herecké rodině. K tomu hezká tvářička, výřečnost, pohybový talent a divadelní Broadway za rohem přispěly k tomu, že s herectvím začala už jako holka. V divadle stála po boku Ethana Hawka. Talent podle kritiků ukázala už dva roky před Zaříkávačem koní, ve filmu Manny & Lo, kde si zahrála i její mamka.

Ale až hollywoodský velkofilm ji postrčil tím správným směrem. Dokonce až k nám do Karlových Varů, kam v roce 2001 přijela představit film Přízračný svět a svou roli sebestředné puberťačky. To už pro ni osud chystal výjimečnou práci, natáčení filmu Ztraceno v překladu.

S hercem Billem Murrayem sice tvořili na první pohled dost prapodivnou dvojku, ale říká se, že Scarlett si potrpí na starší partnery a kolegu trochu uháněla i mimo kamery. Odolal, na rozdíl od vstřícnějších pánů Benicia del Tora (starší o 17 let) a Seana Penna (starší o 23 let).

johansson

Jako citlivá holka ve filmu Zaříkávač koní (1998)

foto:
johansson

Scarlett jako křehká múza ve snímku Dívka s perlou (2003).

foto:

NAPLNO

Mezi diváky a kritiky oblíbené filmy patří i Dívka s perlou. Příběh mladičké služky, která se stane múzou nizozemského malíře Vermeera, je sám malebný, k tomu přidejte bonus v podobě štětcem máchajícího Colina Firtha. Snímek Scarlett získal speciálního fanouška - režiséra Woodyho Allena.

Prohlásil o ní: „Je neodolatelná, má krásnou osobnost a je senzační herečka. Nechce se věřit jejímu mládí, protože je velmi vyspělá jako herečka a sofistikovaná jako žena.“ Jak správně tušíte, právě takové slečny rád vídá ve svých filmech a doložil to několikrát. Třeba ve snímku Match Point Hra osudu. Osvědčená poutavá zápletka milostného trojúhelníku se odehrává v Londýně.

Režisér poprvé natáčel jinde než v ulicích svého milovaného New Yorku. Scarlett se do práce opřela naplno hned na začátku. Po dlouhém nočním letu přes moře překvapila tým, když časně ráno nastoupila před kameru a skvěle odehrála velmi náročnou scénu.

johansson

Role sexy svůdkyně jí opravdu svědčí- film Match Point Hra (2005).

foto:
johansson

Při filmování ve Francii se Scarlett zamilovala do přitažlivého Romaina.

foto:

IKONA

Scarlett patří mezi hollywoodské krásky. Naštěstí už nemusí dokazovat, že má víc než jen půvabnou tvářičku. Samozřejmě, prestižní reklamní nabídky módních a kosmetických značek neodmítla (jedna jí vylepšila konto o dva miliony dolarů), ale nad tím, že boduje v žebříčcích nejkrásnějších lidí planety, jen mávne rukou.

„Jsem obyčejná, takových holek jsou tisíce,“ říká s nadhledem. Zdravý vztah má i ke svým ženským křivkám. „Abych byla sexy, nemusím být vyhublá na kost!“ Teď má pro zakulacování dobrou výmluvu. S přítelem, francouzským novinářem Romainem Dauriacem, čekají mimino.

„Hrozně se těším na vlastní rodinu,“ okomentovala situaci kráska, když si lidé na snímcích ze společnosti všimli, že jí narostlo bříško. Scarlett byla vdaná tři roky za přitažlivého kanadského herce Ryana Reynoldse. S Romainem se zasnoubila po devíti měsících randění. Když je to ten pravý, není na co čekat.