Novinka – Brýle pro virtuální realitu View-Master – virtuální zážitek u vás doma

Zábava Komerční sdělení 14. listopadu 2016

Chcete dětem dopřát nový způsob zábavy a poznávání našeho světa? Touží vaše děti vyzkoušet virtuální realitu? Díky novince od Mattela – brýlím View-Master pro virtuální realitu – je technologie konečně dostupná opravdu všem!

Mattel kromě brýlí pro virtuální realitu přichází také s pěti zážitkovými balíčky. Nabídnou různá témata - Podmořský svět, Zajímavá místa, Divočina či Vesmír. Vaše děti se díky nim vmžiku ocitnou na safari, ve vesmíru, mezi dinosaury, navštíví i světové destinace. Zároveň se dozvědí poučné informace, uvidí doplňující videa a fotografie a zahrají si minihry.

Vzdělávání bude hned o něco zábavnější!

Brýle jsou určeny dětem od 7 let, spolehlivě ale zabaví i starší sourozence či dospělé. Spustit na nich lze totiž veškeré volně dostupné mobilní aplikace pro virtuální realitu. View-Master a zážitkové balíčky jsou na českém trhu k dostání od října 2016. K zakoupení jsou v obchodech Hamleys, Sparkys, HM Studio, Bambule, Pompo, Mall či Alza.cz. Výrobce: Mattel Cena brýlí View-Master: 999,- Cena zážitkového balíčku: 399,-

Zážitkové balíčky, ilustrační foto

Zážitkové balíčky, ilustrační foto

foto:
zdroj: Vlasta.cz
Zážitkové balíčky, ilustrační foto

Zážitkové balíčky, ilustrační foto

foto:
zdroj: Vlasta.cz
zážitkové balíčky, ilustrační foto

zážitkové balíčky, ilustrační foto

foto:
zdroj: Vlasta.cz

TIP: Kde hledat volně dostupný obsah pro brýle View-Master?

Volně dostupný, zábavný obsah pro brýle View-Master v podobě nejlepších 360° videí z celého světa najdete například na stránkách WWW.VIRTUALNE.INFO v sekci s videi. Videa jsou rozdělena do tematických kategorií. S vybranými 360° videi se vydáte napříč světem do zajímavých destinací, za poznáním do pravěku, či zažijete pořádný adrenalin na horské dráze či ve stíhačce. Na webu najdete i aktuality ze světa virtuální a rozšířené reality.

O View-Masteru

View-Master neboli brýle pro virtuální a rozšířenou realitu fungují na principu propojení s chytrými telefony. Uživatel si vybere z široké nabídky mobilních aplikací, ať už volně dostupných či za poplatek. Po instalaci a spuštění aplikace se telefon umístí do brýlí a virtuální zážitek může začít. Aplikace přináší virtuální hry, virtuální turistiku, ale také novou a zcela specifickou, edukativní formu vzdělávání, i prostřednictvím oficiálních zážitkových balíčků od společnosti Mattel s názvy Zajímavá místa, Divočina, Vesmír, Podmořský svět a Dinosauři. Aplikace nabízejí ponaučení a zábavu zároveň a uživatele přenesou na prohlídku sluneční soustavy, světoznámá místa či do podvodního světa. Virtuální výlet doplní poučnými informacemi či minihrami. Na český a slovenský trh bude View-Master uveden v polovině října 2016. Více také na: https://www.view-master.com/en-us