Ve dvou se to lépe hubne

Zdraví Komerční sdělení 5. dubna 2012

A ten druhý nemusí být ani manžel, ani kamarádka. Může to být potravinový doplněk, který vám cestu k vysněné postavě trošku ulehčí.

Co si budeme povídat, jídlo je skvělé. A nejskvělejší, když má člověk třeba světobol. Nebo si chce naopak večer u televize udělat radost. Nebo zaobalit nervy... Takže když toužíte shodit nějaké to kilo, je to zatraceně těžké odříkání. V tu chvíli je dobré mít po ruce cokoli, co pomůže – a především co pomůže, aby byl rychleji vidět nějaký výsledek. Totiž být štíhlejší.

„Nevím, jestli bych vydržela všechna ta jídelní omezení, kdyby se mi nepovedlo už během několika dnů získat odlehčený pocit, a pak i vidět úbytek na váze,“ říká třiačtyřicetiletá Nikola, která se vrací po dvou letech do svých oblíbených džín. „Když mám večer neodolatelnou chuť na něco sladkého, vzpomenu si, jak potěšitelně vypadají aktuální čísla na váze, a odolám. Pomohl mi přitom opravdu jarní detox.“

Nešpekulujte, hubněte

Pro všechny, kdo nemají megasilnou vůli a chtějí si hubnutí ulehčit, se hodí přípravky Cell X Forte, které znáte ve spojení s heslem „Konec špekulací“ a které pomáhají zatočit se špeky (drsné slovo, ale krásně výstižně české).

Tablety Cell X FORTE vznikly právě pro usnadnění kontroly hmotnosti. Obsahují kombinaci účinných látek pro navození pocitu sytosti před jídlem, pro omezení vstřebání tuků a cukrů přijatých během jídla a zároveň dodávají tělu energii a vitalitu. Obsažená guarana navíc díky svým silným antioxidačním vlastnostem chrání buňky a tkáně před poškozením kyslíkovými radikály. Jedna tableta s příjemnou vůní ananasu se polyká dvakrát denně před jídlem.

Pokud začínáte úplně „z nuly“ a potřebujete nastartovat metabolismus, dejte si denně nápoj Cell X FORTE Detox, nejlépe ráno během snídaně nebo před sportovní aktivitou. Kombinace účinných látek z extraktů ze zeleného čaje, Aloe vera a L-karnitinu aktivuje spalování podkožního tuku a následnou detoxikaci organismu. Tyto aktivní látky v kombinaci se sportovní aktivitou vám pomůžou snížit hmotnost a tělu odlehčí i od škodlivých látek. A jako bonus přispívají k omezení negativních vlivů prostředí. A to potřebujeme úplně všichni, ať už chceme shodit pět kilo, nebo dvacet.

Cell X FORTE tablety

Balení 60 tablet za 376 Kč Balení 120 tablet za 521 Kč

Přípravky Cell X Forte koupíte v lékárnách a podrobnosti najdete na www.areapharma.com.