Jak se zbavit kil navíc a netrápit se hladem?

Zdraví Komerční sdělení 19. září 2012

Bojujete s nadváhou a stále marně? Vsaďte na unikátní dietní program Cambridge Weight Plan a vyřešte svůj komplex z nadbytečných kil – definitivně!

Cambridge Diet 11

Britští specialisté vyvinuli tento unikátní program před více než 25 lety, od té doby se rozšířil po celém světě a patří na špičku ve svém oboru. V České republice má zastoupení od roku 2000 a za tu dobu pomohl tisícům lidí, kteří trpěli nadváhou a s tím spojenými zdravotními problémy.

Za celým úspěchem stojí jedinečné produkty Cambridge Diet, jejichž vývoj začal v roce 1960 Dr. Alanem Howardem na University of Cambridge. Od té doby byl Cambridge Weight Plan mnohokrát klinicky testovaný a osvědčil se jako bezpečný, rychlý a účinný program pro redukci hmotnosti, tvarování postavy a podporu zdraví.

Jak to celé funguje?

Je to velmi jednoduché, nic nevážíte a nepočítáte žádné kalorie. Vše je baleno po porcích, které si můžete kdykoliv a kdekoli jednoduše připravit. Postačí vám k tomu voda a vaše Cambridge Diet. Každá porce obsahuje 1/3 DDD (doporučená denní dávka) vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Co je klíčem k úspěchu Cambridge Diet?

Nízký obsah sacharidů. Tělo ukládá energii ve dvou formách: jako tuky a jako sacharidy (v podobě glykogenů uložených v játrech). Zásoba tuků je právě ta, které se chcete zbavit. Tělo ovšem při hubnutí nejprve sáhne do glykogenových zásob. Jakmile je spotřebuje (obvykle asi po 3 dnech užívání Cambridge Diet), začne využívat jiný zdroj energie - vlastní tukové rezervy.

Cambridge Diet 7

Jak probíhá návštěva Cambridge centra?

Vaše první návštěva bude trvat asi 30 minut a žádný strach – jde o příjemné a přátelské setkání. Cambridge poradce-specialista vás detailně seznámí s celým průběhem programu. Proberete vše, co vás bude zajímat, zhodnotí váš dosavadní stravovací režim a zdravotní stav, a pokud tomu nebude nic bránit, můžete hned začít. Cambridge poradce vám bude po celou dobu programu plně k dispozici. Bude vám oporou, vrbou i důvěrníkem, za kterým můžete kdykoliv bez ostychu přijít nebo mu zavolat.

Cambridge Diet 3

Co budu v průběhu programu jíst?

V případě, že se rozhodnete zbavit se svých přebytečných kil co nejrychleji, budete po celou dobu redukčního programu konzumovat pouze produkty Cambridge Diet. Vzhledem k široké nabídce se nemusíte bát, že byste si snad nevybrali. Můžete volit z 6 polévek, 10 sladkých koktejlů (nebo úžasných pudinků), 3 ovesných kaší a 6 tyčinek. Všechny tyto produkty jsou schváleny MZČR jako potravina určená pro nízkoenergetickou, zvláštní výživu a snižování tělesné hmotnosti.

Jak bude vypadat můj první měsíc s Cambridge Diet?

Prvních pár dnů bude nejtěžších, ale jakmile si zvyknete na jinou stravu, vše se změní k lepšímu. Po prvním týdnu ztratíte první centimetry a budete se cítit „lehčí“. Po čtrnácti dnech už uvidíte další úspěchy - zmenší se vám obvod pasu, vaše oblíbené (a pro některé možná ,,jediné,,) oblečení, do kterého jste se vešli, vám začne být volnější. A hlavně se budete cítit lépe.

Nesmíte však usnout na vavřínech, je potřeba pokračovat dál. Po těchto čtrnácti dnech vás čeká další pravidelná návštěva centra, kde proběhne nezbytná kontrola, měření a konzultace. Pokud bude opět vše v pořádku, odnesete si - s úsměvem a dobrým pocitem z úspěchu - produkty na dalších čtrnáct dnů.

První měsíc s Cambridge Diet je u konce

Jakmile ukončíte první měsíc a vaše aktuální váha bude i vaším cílem, začnete pomalu přecházet na klasickou stravu, která bude doplněna Cambridge Diet. Tento přechod je velice důležitý, má svá pevná pravidla a trvá stejně dlouho jako doba vašeho „hubnoucího“ programu. Je určitě nutné dodržovat pokyny vašeho poradce.

No, a pokud po měsíci s Cambridge Diet váha neukazuje vaši vytouženou, cílovou váhu, budete prostě pokračovat v hubnutí dál.

Cambridge Diet 9
Cambridge Diet 10

*

Na nic nečekejte, vždy je ten pravý čas začít!

Svěřte se do péče specialistů z Cambridge Weight Plan - pomohou vám zlepšit zdravotní stav a bojovat s nadbytečnými kilogramy.

Cambridge Diet 4

Foto: Cambridge Weight Plan