Oxalis, s. r. o. – vše pro milovníky čaje z celého světa

žena čaj
<p>Pijte čaj.</p>
Zdraví Komerční sdělení 2. září 2012

Pochutnáte si rádi na dobrém sypaném čaji? Rozšiřte svoji „sbírku“ o dosud nepoznané chutě. Společnost Oxalis, s. r. o., splní i vaše nejexotičtější požadavky.

Oxalis 2

Společnost Oxalis, s. r. o., působí na trhu se sypaným čajem a plantážní kávou již téměř dvě desítky let.

Společnost Oxalis, s. r. o., působí na trhu se sypaným čajem a plantážní kávou již téměř dvě desítky let a zajistí vám trvalý přísun těch nejlepších čajů v mnoha různých příchutích. Ať už jste tedy sebenáročnější, dokáže uspokojit všechny vaše požadavky.

Oxalis, s. r. o., aktuálně prodává více než čtyři stovky čajů ze všech koutů planety Země, až skutečně přechází zrak každého „čajomilce“. V nabídce naleznete klasické černé nebo zelené čaje, nejrůznější druhy ovocných čajů i exotičtější oolongy a honeybush čaje. A pokud se počítáte mezi ctitele čajů rooibos či mate, vyberete si určitě taky.

Oxalis 1
zdroj: Oxalis s.r.o.

Už i Češi objevili půvab a chuť kvetoucích a bílých čajů. Pořízením kvetoucího čaje přitom získáte nejen chuťově výtečný nápoj, ale zároveň nevšední vizuální zážitek. Prodává se totiž ve formě sušené kuličky, takže ho stačí zalít vodou a kulička krásně „vykvete“!

Nejen pro svou příjemnou chuť jsou vyhledávány bylinné čaje. Díky „léčivkám“ působí jako prevence mnoha zdravotních obtíží, dokonce je dokážou i zahnat. Ať už vás tedy trápí nachlazení, častá únava, nespavost či zažívací obtíže, za pomoci bylinných čajů se jich čistě přírodní cestou zbavíte.

To ovšem není ani zdaleka vše! Prohlédněte si pečlivě katalog Oxalis, s. r. o., najdete v něm veškerý sortiment pro milovníky čajů, tedy i čajové nádobí a příslušenství, dárková balení a další spoustu zajímavých produktů. Navštivte internetové stránky www.oxalis.cz, nebo jednu z dvaadvaceti prodejen Oxalis, s. r. o., po celé České republice a podlehněte kouzlu šálku kvalitního silného čaje.

Oxalis 3

Přesvědčte se na vlastní oči, nos i jazyky o výtečné nabídce Oxalis, s. r. o., v jedné z dvaadvaceti prodejen po celé České republice.

zdroj: Oxalis s.r.o.