Březnový víkend plný zdraví

Zdraví 4. března 2016

Jarní Festival Evolution nabídne nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši. Od 18. do 20. března 2016 na Výstavišti v pražských Holešovicích návštěvníci najdou pod jednou střechou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu.

Na festivalu se sejdou čtyři stovky tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří na svých stáncích nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo pomůcky pro domácnost. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Vystavovatelé pro letošek slibují nejen „žhavé“ novinky, ale také mnoho ochutnávek a speciální veletržní slevy.

Tři dny nabité programem

Festival Evolution to jsou především tři dny doslova nabité programem. Představí se lékaři klasické i celostní medicíny, praktici alternativní léčby a dojde i na osvědčené rady našich babiček. Nebudou chybět výživoví poradci, odborníci z oblasti kosmetiky doporučí, které přípravky zvolit a ekonadšenci se podělí o nápady, které jsou nejen šetrné k přírodě, ale pomohou i uspořit výdaje na domácnost. Tím ale program zdaleka nekončí – mezinárodní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, psychologové se podívají na naše vztahy a pedagogové představí nejnovější trendy vzdělávání pro děti i dospělé.

Vyzkoušejte na vlastní kůži

Na festivalu nebudou chybět ani konzultace a poradny, týkající se kosmetiky, rozmanitých druhů léčení, výživy, nebo workshopy o partnerských vztazích, metodách osobního rozvoje nebo třeba různá cvičení, které posilují tělo i mysl.

Třetí březnový víkend si poznamenejte do svých diářů, protože na Festivalu Evolution byste rozhodně neměli chybět!

Festival Evolution (Bio styl, Eco World, Zdraví, Alternativa, Osobní rozvoj)
18. – 20. 3. 2016
Výstaviště Praha Holešovice
www.festivalevolution.cz