Úzkost z letu nebo svědivá vyrážka? Zkuste homeopatika!

Zdraví 11. 7. 2016

Lékaři-homeopati říkají, že účinky‚naředěných‘ léků jsou mnohdy zázračné. Povzbuzují tělo k tomu, aby si s problémem poradilo samo. Pokud homeopatika používáte, oceníte tipy na rozšíření lékárničky. Ať už přes léto cestujete, nebo jedete na chatu. 

plavky
foto:

Při bolavém močení: ZKLIDNÍ PÁLENÍ

Infekce močových cest bývají vleklé a často je potřeba řešit je pomocí antibiotik. Lékaře raději navštivte vždy, když vás trápí pálení a řezání při močení, přičemž na záchod musíte častěji. Tím spíš, když moč zapáchá a objevíte v ní stopy krve. Homeopatická léčba dokáže zrychlit uzdravení a uleví od pocitu svědění a pálení.

TIP: Pokud vás trápí prudké bolesti před močením, během něj i po něm, moč je tmavá a pozorujete v ní krev, na záchod chodíte často, přestože ani není kvůli čemu, jste adeptem na lék Cantharis 9 CH. Užívá se pět granulý po každém bolestivém močení. Arsenicum album 9 CH se doporučuje při velmi palčivých bolestech, od kterých dokáže ulevit teplý obklad. Stav se zhoršuje v noci, onemocnění doprovází zimomřivost. Dávkování: 5 granulí třikrát denně.