Bertíci po celém Česku pomohou dětem. Hlasování v obchodech Albert je v plném proudu

Albert - Bertík pomáhá
Podejte s Bertíkem pomocnou ruku dětem
Zdraví Komerční sdělení 3. října 2016

Zákazníci 91 hypermarketů Albert po celém Česku v těchto dnech rozhodují o nejlepších projektech na podporu sociálně znevýhodněných dětí. Pomocí žetonků - Bertíků totiž mohou hlasovat pro jeden ze dvou dobročinných projektů z jejich blízkého okolí. Vítěz každého z 34 regionů získá od Nadačního fondu Albert 55 tisíc korun, druhý pak obdrží 35 tisíc korun.

O tom, které dobročinné projekty regionálních organizací Nadační fond podpoří, rozhodují samotní zákazníci 91 hypermarketů Albert ve všech krajích České republiky prostřednictvím speciálního hlasování. To probíhá od 21. září a potrvá až do úterý 11. října.

Podejte pomocnou ruku dětem

Způsob hlasování je jednoduchý. Za nákup nad 200 korun v kterémkoli hypermarketu Albert získáte v těchto dnech jeden žetonek, takzvaný Bertík. Jeho vhozením do připravených hlasovacích boxů dáte hlas jednomu ze dvou místních projektů. Vítěz třítýdenního hlasování získá v každém regionu 55 tisíc korun, druhý pak 35 tisíc korun. Nikdo tak nezůstane poražený.

Ahold, žetony Bertíci

Mezi projekty, o jejichž podpoře se rozhoduje, lze nalézt například letní tábory pro děti z dětských domovů, psychoterapii, workshopy nebo pořádání zimní olympiády pro dětské domovy.

Detailnější informace o programu jsou k dispozici na webu Nadačního fondu Albert v sekci Bertík pomáhá. Najít tady lze přehled všech projektů a obchodů, kde je možné hlasovat.

Kampaň „Bertík pomáhá 2017“ navazuje na oblíbený projekt „S Bertíkem za dětským úsměvem“, který slavil úspěch v prodejnách Albert v letech 1999-2012 a za tuto dobu podpořil stovky charitativních projektů částkou převyšující 80 milionů korun. V aktuální kampani rozdělí Nadační fond Albert celkovou částku 3 700 000 korun.