Vybírejte dárky z domova a bez stresu

Zdraví 27. listopadu 2017

Komerční sdělení - Kolik času vám každý rok zabere vybírání vánočních dárků? Hledání na internetu, vyptávání se, běhání po obchodech… A co byste dělala, kdybyste je vůbec shánět nemusela? Zašla častěji na masáž? S kamarádkou do vinárny? Užívala si jógu? Víme, jak na to! Za 10 minut můžete mít letošní vánoce vyřešené.

Přesně tolik totiž budete letos na nakupování potřebovat. Deset minut. Zbytek času bude jen váš! Jen si to představte. S výběrem dárků začněte na www.kitl.cz. Výrobce poctivých hustých a hlavně zdravých sirupů, ale i medicinálních vín nebo medoviny, připravil zajímavé dárkové balíčky, které potěší opravdu každého. Dědu, švagrovou, děti i kolegy v práci. Všechno na jednom webu!

Kitl – zdraví v láhvi

Sirupy Kitl jsou vyhlášené svojí vysokou kvalitou a prémiovým složením. Díky atraktivnímu balení jsou navíc úžasným dárkem, se kterým rozhodně neuděláte chybu. Horké sirupy Kitl v zimě prohřejí celé tělo. Děti jim s radostí dají přednost před čajem. A dospělí si ho mohou dochutit kapkou alkoholu.

Pokud jedna láhev nestačí, zkuste některý z dárkových balíčků, třeba nejnovější trojkombinaci ovocné řady Kitl Syrobů Malina, Grapefruit a Višeň. Populární jsou i dárková balení dvou sirupů s originální skleničkou. Jak ze Syrobů Kitl připravit opravdu luxusní nápoje zjistíte ve video-receptech, připravených barmany, kteří se sirupy Kitl pracují denně.

Kvalitní Medovina v dárkovém balení

Mnozí dospělí mají zimní plískanice spojené s chutí medoviny. Dopřejte jim na svátky tu nejvyšší kvalitu! Kitl Medovina v sobě nemá řepný cukr ani přidaný líh, zato obsahuje výtažky 4 bylinek v BIO kvalitě. Dárkový Medový balíček navíc potěší kvalitním květovým medem a svíčkou z včelího vosku vyrobenou v chráněné dílně.

Kitl

Kitl Apatyka pro dědu nebo strýčka

Zajímavý je také balíček s názvem Kitl Apatyka. Obsahuje Rudý a Zlatý Šláftruňk, medicinální vína vycházející z receptů, které lidé dříve užívali na zklidnění a uvolnění před spaním. Spolu s nimi je v balíčku i Životabudič. Přírodní energetický nápoj, který má stejné povzbuzující účinky jako zhruba 20 plechovek energy drinku. Toho dosahuje díky výtažkům z pěti bylin a přírodnímu kofeinu z kávovníku. Ocení jej nejen řidiči na cestách, ale i sportovci při náročných výkonech. Posledním v Kitlově Apatyce je Meducínka, medicinální sirup obsahem bylin a jemnou medovou chutí. Vhodný je i pro děti a to zejména v období chřipek a nachlazení.

Kitl

A je to! Možná to ani těch deset minut netrvalo. A vy si zatím zkuste zalít višňový syrob horkou vodou a zakápnout griotkou. Dejte si nohy nahoru a užívejte si! Nebo popadněte láhev mátového syrobu, vyrazte na večírek a vychutnejte si s přáteli výborné Mojito.