Balení na poslední chvíli

Zdraví 10. srpna 2020

Balení na dovolenou vzbuzuje velmi často velké emoce a přináší otázky: Co na sebe na cestu a s sebou? Jaké a jak velké zavazadlo? Cash nebo kreditku? Jídlo, pití, léky…

Balení na dovolenou vzbuzuje velmi často velké emoce a přináší otázky: Co na sebe na cestu a s sebou? Jaké a jak velké zavazadlo? Cash nebo kreditku? Jídlo, pití, léky…

Hodně otázek řeší rozhodnutí odjet na poslední chvíli na tzv. last-minute, kdy v omezeném čase berete jen to, co se nabízí dle seznamu: Oblečení dle zvolené destinace (doporučuje se balit od nohou po hlavu), hygienické potřeby, osobní propriety (brýle, hodinky, kniha…), cestovní doklady, peníze/karta, mobil, PC(?) s nabíječkou, sportovní náčiní léky, (stálé + na průjem, na horečku) a Wobenzym na rychlé hojení po případném úrazu a na podporu oslabené imunity.

Nenechte se ale zlákat až příliš výhodnými slevami na exotické dovolené do destinací, které vyžadují zásadnější přípravu než vybrat vhodný kufr a klobouk, a to ať už z pohledu aktuální bezpečnosti zdravotní, politické, kulturních rozdílů nebo zdravotních rizik s doporučením předchozího očkování. Na tropické nemoci se v rychlosti prostě vybavit nestačíte, i když máte s sebou lék Wobenzym, který umí posílit i účinky antibiotik, hojení po úrazu zásadně zkracuje, bolest a otoky redukuje na minimum.

Dovolená je doba odpočinku, nikoli stresu. Vybírejte proto výhodně nejen finančně, ale i s chladnou hlavou, což je v tomto počasí poměrně náročné.

Před odjezdem ještě zalít květiny, proběhnout byt, případně zajistit péči o domácí zvěř, zamknout a užívat srpnové dovolené! Šťastnou cestu.

Wobenzym je tradiční lék z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.