Soutěžte o 15 balíčků NIVEA, každý v hodnotě 1030 Kč!

Soutěže 26. května 2014

Vsaďte na produkty Nivea a získejte bronzovou pokožku bez rizika spálení!

V životě se dopouštíme řady chyb, většinou se díky nim poučíme a propříště se jich vyvarujeme. Jen u opalování je to jinak. I když se spálíme, jsme nepoučitelní. Příští léto a někdy dokonce hned, jak se kůže zahojí, uděláme stejnou chybu znovu.

Pokud vám tedy záleží na vašem zdraví a kráse, buďte zodpovědnější a nezapomeňte na letní bodyguardy… Ať vám slunce přinese jen ty nejkrásnější vzpomínky. Mléka na opalování NIVEA mají voděodolné složení s vysoce účinným a vyváženým poměrem UVA a UVB filtrů. Pokožce poskytují okamžitou ochranu před spálením a navíc také intenzivní hydrataci. Výrazně pomáhají snižovat riziko vzniku slunečních alergií.

Balíček obsahuje:

Intenzivní mléko na opalování OF 20

Pleťový krém na opalování OF 30 Protect & Bronze

Neviditelný sprej na opalování OF 30

Mléko po opalování do sprchy

nivea5

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Jennifer Aniston si ve filmu Millerovi na tripu zahrála:

A) Servírku

B) Striptérku

Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 11 NIVEA A, nebo B na číslo 900 11 07 od 26. 5. do 1. 6. 2014. Vyhrává každá 80. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.