Vyhrajte lahev šampaňského Moët!

Soutěže 10. ledna 2015

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a hrajte o dárkové balení luxusního šampaňského, které do soutěže věnoval zábavní televizní kanál E!

V lednu a únoru vás čeká maraton předávání ocenění a přehlídka filmových a hudebních hvězd, jejich krásných rób a luxusních šperků. Na červeném koberci hvězdy předvedou to nejlepší z dílen světových módních návrhářů během udílení cen jako jsou Zlaté glóby (11.1.), SAG (25.1.), Grammy (8.2.) a Oskaři (22.2). Televize E!, která vysílá přímo z Los Angeles a nyní ji můžete sledovat i v České republice, bude přitom v pořadu E! Živě z červeného koberce (E! Live from the Red Carpet) a její moderátoři v čele s Giulianou Rancic a Ryan Secreastem vám zprostředkují to nejlepší, co se na červeném koberci bude odehrávat, a vyzpovídají pro vás mnohé hvězdy.
Diváci se budou moci podívat i na několik party po udílení Zlatých glóbů, kam je zavede řada hvězd E! v čele s Kourtney Kardashian. Atmosféru z příchodu hvězd na červený koberec zažijete s televizí E! Entertainment Televison v přímém přenosu vždy od půlnoci v den konání předávání cen a následující den v repríze.

Televize E! dále přináší i speciální vydání pořadu Módní policie - Zlaté glóby (12.1.), SAG (26.1.), Grammy (9.2.) a Oskaři (23.2) , kde budou moderátoři Kelly Osbourne, Giulianna Rancic a nově i komička probírat, někdy s humorem i ironií jim vlastní, jednotlivé oblečení hvězd na červeném koberci.

Soutěžte a vyhrajte! Stačí jen odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí! První cena je šampaňské Moët (750 ml) v dárkovém balení, druhá cena je šampaňské Moët (375 ml) v dárkovém balení.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Dana Nováková, Brandýs nad Labem

Hana Bednářová, Velešín