Vyhrajte s ImunoElixeerem® RAPID a podpořte svoji imunitu

Soutěže 16. listopadu 2015

Známe to všichni: když přijde podzim a pochmurné počasí, všude okolo nás někdo kýchá, kašle nebo smrká. Pokud i vy patříte mezi ty, co se často potýkají s nejrůznějšími virózami a opakujícím se nachlazením, měli byste zpozornět a udělat krok vstříc k optimální imunitě. Nový a účinný způsob, jak během období zvýšeného výskytu nachlazení udržet sílu na vaší straně, nabízí doplněk stravy ImunoElixeer® RAPID s přírodními extrakty.

Nový doplněk stravy od společnosti Walmark obsahuje optimální kombinaci čtyř bylinných výtažků s vysokou dávkou zinku a vitaminu C k akutní podpoře vašeho imunitního systému a dýchacích cest.

Účinné látky obsažené v ImunoElixeeru spolupracují na podpoře tělesné imunity:

  • Echinacea obsahuje flavonoidy podporující funkce dýchacího systému.

  • Stejně tak výtažek z pelargonie je tradičně používán pro svůj příznivý dopad na podporu dýchacích cest.

  • Výtažek z černého bezu má silné antioxidační vlastnosti chránící buňky před škodlivým působením volných radikálů. Používá se po staletí pro své blahodárné účinky na celý imunitní systém člověka.

  • Kurkuma je považována za jednu z nejsilnějších rostlinných látek se silnými antioxidačními vlastnostmi. Pomáhá podporovat odolnost respiračního systému i celý imunitní systém.

  • Vitamin C je nezbytný pro udržení správných tělesných funkcí. Antioxidační účinek chrání buňky před oxidativním stresem a pomáhá snižovat únavu a vyčerpání.

  • Zinek podporuje správné fungování imunitního systému a chrání buňky před oxidativním stresem zapříčiněným volnými radikály.

Množství zinku a vitaminu C v jedné tabletě ImunoElixeer® RAPID pokrývá 100 % doporučeného denního příjmu. ImunoElixeer® RAPID účinně působí na 3 úrovních: podporuje imunitní systém, přispívá k dobrému stavu dýchacích cest a chrání buňky před oxidativním stresem způsobeným škodlivými volnými radikály.

O CO HRAJEME?

Osm z vás získá dvě balení ImunoElixeer® RAPID. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Nápovědu hledejte na www.klubzdravi.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Pavel Š., Liberec; Eva K., Praha; Šárka B., Praha; Miluše S., Praha; Helena T., Litoměřice; Marek S., Brno; Helena U., Vsetín; Olga F., Kamenice nad Lipou