Provoňte své prádlo: Vyvinuto experty na parfémy

Soutěže 23. listopadu 2015

Parfémy jsou neodmyslitelnou tečkou naší každodenní očisty. Dopřejte sofistikovanou vůni nejen svému tělu, ale také prádlu. Vyzkoušejte nové vůně Coccolino z řady Creations vytvořené ve spolupráci s experty na parfémy. Ukrývají v sobě dokonale vyváženou, bohatou a intenzivní vůni.

Výběr aviváže je složitý proces stejně jako koupě nového parfému. Nic neuspěchejte, přivoňte ke každé láhvi a hlavně vsaďte na práci expertů, kteří vyvinuli jedinečné aviváže Coccolino Creations.

Vybrat si můžete hned ze tří variant. Zlatá varianta Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood je určená pro všechny, kteří se rádi nechají hýčkat. Tato mimořádná kombinace vůní santalového dřeva, vanilky a voňavé zimolezy vytváří příjemnou vůni, se kterou se ponoříte do pohody.

Pro všechny romantické duše je tu Coccolino Creations Indian Rose & Musk, který je inspirován světoznámým parfémem od Dolce & Gabbana Rose The One. Pro tuto variantu je typické spojení vůní různých odrůd růží, které dodají vašemu oblečení tu pravou smyslnost.

Jste-li odvážné a dobrodružné povahy, vsaďte na orientální vůni aviváže Coccolino Creations Snapdragon & Pachouli, která v sobě ukrývá vůni tropickou bylinu pačuli a hledík. Doporučená cena Coccolino Creations 1,5L je 109,90 Kč.

O CO HRAJEME?

Pět z vás získá dvě aviváže Coccolino. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Martin K., Praha; Lukáš K., Praha; Jana B., Kladno; Hana V., Třebíč; Jana Š., Veselí nad Lužnicí