Vyzkoušejte netradiční raw cukroví!

Soutěže 25. listopadu 2015

Pokud se klasickému vánočnímu pečivu snažíte vyhnout, nebo jeho spotřebu alespoň omezit, zkuste alternativu v podobě zdravého „syrového“ cukroví. Nenajdete v něm cukr, lepek, mléko ani jiné živočišné produkty. Přitom báječně chutná.

Všechny milovníky raw sladkostí nadchne kniha, podle které si je mohou připravovat sami doma. Ve Sladké rawmanci najdete nejenom celou řadu receptů na dorty, cupcaky a další malé dezerty, snídaně, čokolády a zmrzliny, ale také spoustu rad, tipů a příběhů z naší cukrárny a z našeho života. Provedeme vás od základních receptur až k velkolepým sladkým dílům, pobavíme příběhy a potěšíme krásnými fotkami a ilustracemi. Věříme, že vás tato kniha potěší po všech stránkách. Veronika Klamtová, autorka kuchařky Sladká rawmance, připravila kolekci sedmi druhů „tradičního“ cukroví ve stylu syrové stravy. Přívlastek raw znamená, že suroviny neprošly teplotou vyšší než 42 ºC.

„Těšit se můžete na vanilkové rawhlíčky, linecká kolečka, matcha kuličky nebo lískooříšková srdíčka. Nechybí ani oblíbené datlové lanýže. Čokoládu miluji v jakékoliv podobě, ale raw čokoláda je jiná, lepší a opravdovější. Ve spojení s datlemi její chuť úžasně vynikne,“ říká Veronika.

Sladká rawmance nabízí:

  • 186 stran prověřených receptů, příběhů, tipů a triků na přípravy sladkostí, které jste u nás ochutnali: dorty, cupcaky a malé dezerty, snídaně, zmrzliny, čokolády
  • vždy kompletní recept na jedné stránce
  • krásné, celostránkové fotky
  • detailní popis přípravy
  • tipy na ingredience
  • přehled používaných přístrojů

Soutěžte o Sladkou rawmanci!

Pět z vás získá jedinečnou kuchařku. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu naleznete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Lukáš M., Brno; Monika N., Varnsdorf; Eva S., Brno; Lucka R., Litoměřice; Jana F., Nový Knín