Vyhrajte knihu a staňte se „podnikavou“ ženou

Soutěže 4. listopadu 2015

Všechny známe pohádku o „ošklivém káčátku“ nebo o Popelce, kdy se z odstrkované dívky či káčátka schované doma v koutku stane krásná labuť a princezna… Stejně tak se z ženy, která výborně vaří pro svoji rodinu, může stát úspěšná majitelka cukrárny, restaurace či kavárny… stačí si věřit a rozhodnout se. Začít podnikat totiž není nikdy pozdě.

Úspěšná podnikatelka Alexandra John začala s podnikáním otevřením internetového pracovního portálu, zažila vítězství i prohry, a proto přichází na trh s jedinečnou knihou pro ženy-podnikatelky s názvem „Sama sobě šéfem“, která má ambici stát se jejich nepostradatelnou pomůckou a průvodcem při budování vlastní úspěšné firmy.

Po prvních úspěších a zkušenostech ve firemním poradenství založila Alexandra společně se svým manželem firmu, která je nyní jednou z nejpřednějších poradenských společností v ČR. Původně zastávala vedoucí pozice v oblasti marketingu i obchodu, ale jako úspěšná podnikatelka se nyní rozhodla intenzivně se věnovat podpoře žen a rozvoji jejich podnikání. Tvrdí, že si ženy zbytečně málo věří, ale přitom mají ve světě byznysu obrovský potenciál.

SAMA SOBĚ ŠÉFEM

Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena právě ženám, které se rozhodnou začít podnikat a splnit si tak svoje podnikatelské sny, ale mají strach nebo nevědí, na co se zaměřit a čeho se naopak vyvarovat. V knize jsou obsaženy všechny oblasti, se kterými se každý, kdo podniká, setká a kterým je třeba věnovat pozornost. Společně s autorkou odhalíte jedinečné tipy a návody, na to, jak se stát úspěšnou podnikatelkou. Krok za krokem prozkoumáte všechny důležité oblasti podnikání a dostanete unikátní know-how, které vám konečně pomůže odstartovat váš byznys i sny naplno.

O co hrajeme?

Pět z vás získá knihu „Sama sobě šéfem“. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.alexandrajohn.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Lucie K., Brno; Hana C., Velké Losiny; Vlasta N., Chotěboř; Blanka P., Chomutov; Veronika V., Krušovice