Vyhrajte balíček od značky LAGRIS

Soutěže 27. prosince 2015

Luštěniny byly již pro starověké národy nezbytnou součástí jídelníčku. Není se vůbec čemu divit, jsou totiž velmi bohaté na bílkoviny, vlákninu, minerály i vitamíny a navíc mají i nízký obsah tuků. Pokud si chcete pochutnat a zároveň udělat něco pro své zdraví, vyzkoušejte luštěniny značky Lagris, ze kterých připravíte spoustu rozličných pokrmů.

Bez čočky si málokdo z nás umí představit novoroční tabuli. Čočku na kyselo jedí lidé v Čechách tradičně proto, aby po celý rok neměli hluboko do kapsy. Jednotlivé odrůdy čočky se rozlišují a nazývají podle barvy zrnek diskovitého tvaru. U nás je nejrozšířenější velkozrnná čočka, která se hojně využívá k přípravě pokrmů ve studené i teplé kuchyni. Pokud nechcete při vaření marnit čas přebíráním jednotlivých zrnek, vyzkoušejte čočku Lagris, která je díky unikátní technologii zpracování bez nečistot.

Kvalitní čočku na náš trh přináší společnost Podravka – Lagris, a.s.: Lagris čočka v balení 500 g za 39,90 Kč. Více informací naleznete na podravka-eshop.cz a www.podravka.cz.

V současnosti stále roste obliba červené čočky, která se uvaří během pár minut, aniž by se před zpracováním musela namáčet. Červená čočka Lagris se díky své jemné chuti dá kombinovat s celou řadou nejrůznějších surovin a skvěle se hodí třeba i k zahuštění polévek, gulášů či různých zeleninových jídel. Oblíbíte si ji i jako přílohu k masu, součást pomazánek, salátu nebo v netradiční kombinaci s rýží, pohankou nebo bílým zelím. Doporučená maloobchodní cena červené čočky Lagris 45,90 Kč / 500 g.

Více informací naleznete na podravka-eshop.cz a www.podravka.cz.

Zapojte se do soutěže, ve které tři z vás vyhrají balíček od značky LAGRIS. Čtyři z vás získají balíček Milka. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Jarmila T., Brno; Monika M., Litoměřice; Kristýna U., Krnov