Soutěž: Mějte krásnější, mladší a zdravější pleť

Soutěže 8. prosince 2015

Voda, to je magické slovo, bez ní nedokáže fungovat nejen lidský organismus jako celek, ale i pleť. Je to jeden z nejdůležitějších prvků pro zachování pružnosti pokožky. Při jejím nedostatku se pleť vysušuje a pokožka se stává suchou, napnutou, začervenalou a zvyšuje se počet vrásek, stává se vybledlou a bez života.

Účinky kyseliny hyaluronové jsou známy již dlouhou dobu. V kosmetice jsou využívány pro svou schopnost vázat vodu až několikanásobného množství svojí vlastní váhy. S přibývajícím věkem se v organizmu snižuje množství kyseliny hyaluronové, kůže se ztenčuje, vysušuje a ztrácí svojí pružnost. Výsledkem tohoto procesu je tvorba vrásek.

Švýcarská společnost Herb-pharma AG nabízí hydratační biotechnologickou emulzi FC Hyaluroceutical, kterou je možné používat bez ohledu na věk. Mladším lidem pomáhá zachovávat zdravou pokožku a s přibývajícím věkem stav pokožky zlepšuje. Přípravek obsahuje jedinečnou kombinaci speciálních účinných látek, které pokožku dokonale hydratují, vyplňují a vyhlazují vrásky.

FC Hyaluroceutical hydratační biotechnologická emulze obsahuje kyselinu hyaluronovou z čistého zdroje. Díky obsahu dvěma tipům kyseliny hyaluronové je dosahováno maximálních výsledků. Kyselina hyaluronová s většími molekulami vytváří na povrchu pokožky jemný film, který pomáhá zachovávat vlhkost pleti. Kyselina hyaluronová s menšími molekulami je schopná proniknout i do hlubších vrstev pokožky, kde váže a udržuje molekuly vody.

Účinné látky hydratují pokožku, vyživují kolagenová vlákna a poskytují péči i hlubším vrstvám pokožky. Zvyšují pružnost pleti a zlepšují její tón. Kolagen tvoří v pleti důležitou úlohu při zachování dobrého stavu pokožky. Produkce kolagenu se se zvyšujícím věkem snižuje a následkem přirozeného procesu stárnutí a vlivů venkovního prostředí ztrácí pokožka svoji původní strukturu. FC Hyaluroceutical hydratační biotechnologická emulze obsahuje kombinaci takových peptidů, které podporují přirozenou produkci kolagenu, a tím vyživují pleť zevnitř. Pro zvýšení omlazujícího účinku přípravek obsahuje i další hexapeptidy, které jsou účinné proti mimickým vráskám.

FC Hyaluroceutical viditelně zmírňuje vrásky a předchází jejich tvorbě. Díky intenzivnímu vstřebávání a účinnosti přípravku se výrazně zlepšuje i přirozená rovnováha pleti a zachování její dlouhodobé pružnosti. S ohledem na uvedené pozitivní účinky patří přípravek do nejvyšší kategorie přípravků péče o pleť, mezi cosmeceutika. Doporučená cena 523 Kč 30 ml.

O co hrajeme?

Tři z vás získají přípravek pro péči o pleť FC Hyaluroceutical. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Lucie S., Železný Brod; Ellen Ch., Chotyně; Jana C., Veseličko