Soutěžte o audioknihu 50 odstínů šedi!

Soutěže 17. února 2015

Objevte kouzlo audioknih s Audioteka.cz! Oddejte se snění při poslechu světového bestselleru 50 odstínů šedi, který máte nyní možnost vyhrát.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 2300 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel buduje vlastní sbírku audioknih tzv. Poličku, ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu, tak tabletu nebo počítače. Audiotéka získala na Světě knihy Zvláštní cenu AVA v rámci vyhlášení Audioknihy roku za propagaci a práci ohledně audioknih a audiotrhu vůbec.

Zakoupené audioknihy jsou ve formátu MP3 a uživatel si je může stahovat opakovaně, kolikrát bude chtít. Není tedy nutné myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet prostřednictvím nabídky kapitol zdarma, které najdete u většiny audioknih.

Tři výherci se mohou těšit na audioknihu Padesát odstínů šedi, stačí odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí!

Fifty Shades of Grey - Padesát odstínů šedi - první díl erotické trilogie, kterou napsala E. L. James, zaujal čtenáře po celém světě. Čte Tereza Bebarová. Přes 21 hodin mluveného slova!

Více o titulu zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.