Soutěž: Pitný režim s Bonaqua PlantBottle

Soutěže 18. května 2015

Pramenitá voda Bonaqua se představuje ve zbrusu nové lahvi, tzv. PlantBottle®. Ta je zajímavá díky inovativnímu materiálu, který je až z 30 % vyrobený z rostlin a je zcela recyklovatelný. Pět z vás může zkusit štěstí a vyhrát hned dvě balení!

Lahve PlantBottle se na první pohled od běžně užívaných PET lahví zásadně neliší. Mají stejné vlastnosti a lze je i stejným způsobem recyklovat nebo znovu použít k výrobě nových lahví či širokého spektra produktů, které se dnes z recyklovaného plastu vyrábí. Zásadní rozdíl je však v použitém materiálu – nové lahve obsahují až 30 % obnovitelného materiálu vyrobeného z rostlin, a mají tak menší ekologický dopad na planetu a její vzácné zdroje.

Bonaqua byla na český trh uvedena v polovině 90. let. Jedná se o slabě mineralizovanou vodu, která pramení v národní přírodní rezervaci nedaleko Piešťan ve slovenském pohoří Považský Inovec. Díky nízkému množství sodíku je vhodná pro každodenní konzumaci jak pro dospělé, tak pro děti.

O co hrajeme?

Soutěžte s námi o pitný režim Bonaqua PlantBottle. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a můžete vyhrát jedno balení jemně sycené pramenité vody a jedno balení s příchutí citron & limetka – přesně 24 kusů.

Odpověď na soutěžní otázku najdete zde

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.