Vyhrajte balíček inovovaných sprchových gelů Radox!

Soutěže 26. května 2015

Potřebujete zvednout náladu, dodat energii, uklidnit nebo se naladit na romantický večer? Vyzkoušejte sílu vůní inspirovaných těmi nejlepšími ingrediencemi z přírody a dostaňte své emoce pod kontrolu s pomocí sprchových gelů Radox.

Vybírat nyní můžete z šestnácti variant, včetně několika naprostých novinek. Vůni každému ze sprchových gelů Radox propůjčují dvě hlavní přírodní složky, které vás naladí podle vašich přání.

Síla aromaterapie

Vůně ovlivňují naši náladu významněji, než si uvědomujeme. Jejich správnou kombinací můžeme zlepšit svou psychickou kondici a získat pocit každodenní pohody. Přímo ovlivňují naše rozpoložení, prostřednictvím vůní lze dosáhnout zklidnění a relaxace, stejně jako stimulace, radostnější nálady nebo posílení odvahy a vůle. Značka Radox patří již přes sto let k předním expertům v oblasti mixování vůní a poznatky jejích odborníků se snoubí v inovované řadě sprchových gelů Radox.

Radox 4
foto:

Radox 3
foto:

Potěšte své smysly

Potřebujete uklidnit? Spolehněte se na kombinaci vůní heřmánku s jojobovým olejem. Cítíte se slabí? Máta ve vás probudí sílu. Rádi byste se naladili na romantickou notu? Pomůže sladká vůně borůvky s orchidejí. Hledáte povzbuzení? Svěží, nahořklá vůně grepu podporuje aktivitu a dobrou náladu. Sprchové gely Radox potěší smysly i svými pestrobarevnými optimistickými obaly v novém designu. Navíc je součástí balení vybraných variant i praktický háček pro pohodlné zavěšení gelu ve sprchovém koutě. Vyzkoušejte sami, jak na vás jedinečné kombinace ingrediencí inovovaných sprchových gelů Radox zapůsobí.

Radox 2
foto:

Radox 1
foto:

Odpovězte správně na soutěžní otázku a možná právě vy získáte jeden z 5 balíčků obsahujících produkty značky Radox v hodnotě po 300 Kč (3 sprchové gely a jedna pěna do koupele).

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Viktorie Z., Třebíč Lucie V., Šilheřovice Ondřej J., Praha Radka O., Bechyně Helena U., Vsetín