Soutěž: Zůstaňte krásná s Revalidem!

Soutěže 27. května 2015

Vyhrajte balíček švýcarské vlasové kosmetiky Revalid. Odpovězte správně na soutěžní otázku a zařaďte se tak do slosování o 3 dárkové balíčky obsahujících šampon, kondicionér, Revalid Repair mask a tonikum (ampule) Revalid!

Jednotlivé přípravky jsou různě kombinovatelné, dají se ale užívat i samostatně. Pro posílení a znovuoživení vlasů je vhodný revitalizující proteinový šampon a kondicionér Revalid s obsahem alantoinu, který zklidňuje vlasovou pokožku. Pečující Repair Mask je obohacená o ošetřující složky, posiluje a regeneruje poškozené vlasy a dodává jim pružnost, lesk a jemnost. Při pravidelném užívání snižuje lámavost a třepení konečků vlasů. Jako bezoplachovou léčebnou kúru, která díky svému unikátnímu složení, pomáhá vlasovému folikulu vzdorovat procesu stárnutí, používejte tonikum Revalid.

Kromě kosmetické řady je možno užívat tříměsíční léčebnou kúru Revalid ve formě želatinových tobolek, které nejen podporují růst a obnovu vlasů, ale zároveň příznivě působí na kvalitu slabých a lámavých nehtů. Tento volně prodejný lék je dostupný ve 30ti, 120ti nebo 270ti kapslovém balení v ceně od 195 Kč.

Veškeré informace najdete na www.revalid.cz a na facebooku.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na www.revalid.cz a na facebooku

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Anna Š., Hodonín Helena P., Hradec Králové Alena M., Teplice